Blogi

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2008.

Big Rock Candy Mountain  1

One evening as the sun went down and the jungle fire was burning
Down the track came a hobo hiking and he said boys I'm not turning
I'm headin for a land that's far away beside the crystal fountains
So come with me we'll go and see the Big Rock Candy Mountains

In the Big Rock Candy Mountains there's a land that's fair and bright
Where the handouts grow on bushes and you sleep out every night
Where the boxcars are all empty and the sun shines every day
On the birds and the bees and the cigarette trees
Where the lemonade springs where the bluebird sings
In the Big Rock Candy Mountains

In the Big Rock Candy Mountains all the cops have wooden legs
And the bulldogs all have rubber teeth and the hens lay soft boiled eggs
The farmer's trees are full of fruit and the barns are full of hay
Oh, I'm bound to go where there ain't no snow
Where the rain don't fall and the wind don't blow
In the Big Rock Candy Mountains

In the Big Rock Candy Mountains you never change your socks
And the little streams of alcohol come a-trickling down the rocks
The brakemen have to tip their hats and the railroad bulls are blind
There's a lake of stew and of whiskey too
You can paddle all around 'em in a big canoe
In the Big Rock Candy Mountains

In the Big Rock Candy Mountains the jails are made of tin
And you can walk right out again as soon as you are in
There ain't no short handled shovels, no axes saws or picks
I'm a goin to stay where you sleep all day
Where they hung the jerk that invented work
In the Big Rock Candy Mountains

I'll see you all this coming fall in the Big Rock Candy Mountains

^Ich Weiss Nicht^


Taas Pe  1

Voi juma! Hokasin just että klo on jo kohta ½3! Ei siinä ole mitään ihmeellistä, päinvastoin; klo on kaksi kertaa vuorokaudessa ½3, mutta nyt on La vasten yötä ja hörpin olutta enkä tunne humalaa enkä hokannut ajankulua kun katsoin Steven Seagalin leffaa...bléh.
Yläkerran otuskin lienee mennyt naisiin kun ei ole näkynyt ja hammasharjansa oli kadonnut. Mitä lie suunnitellut suullansa tekevän? Ennenaikaista siemensyöksyä toivon hälle, ja sen jälkeen syvää unta. HA, olen ilkeä. Itsehän aloitti kun tänne suostui asumaan. Oli särkenyt sahapukkinikin mutta sitä ennen poltti kaikki saunapuut. Ja pyhästi vannotin hankkimaan uusia, ja korjaamaan sahapukin. Paskat on hankkinut, mitään oli korjannut. No nyt se on oppinut tiskaamaan syötyään kun ei kestä "nalkutusta". Sanoin hälle etten nalkuta, koska olen oppinut että asiat hoidetaan sanomalla, vaan kun ei mene perille niin sitten se kuulostaa nalkutukselta. Itselleni se kuulosti uhkaukselta kun sanoin että sitten on vaihtoehtona ulkoruokinta. Lisäksi toivon että hän on juonut paljon whiskya koska hällä on aamulla aikaiseen duuniin meno. HA! Oppispahan. Olen preussilaisen kurin saanut äidiltäni.

Ennen Joulua on kyllä pakko touhuta paljon saunapuita preussilaiseen järjestykseen liiteriin mikä on kellarissa pannuhuoneen takana.
Nyt meen työnnän ureaa...

^Ice Dice^




Se hymyili mulle =)  5

Sattuipas, kun pyöriskelin paikallisen opinahjon käytävillä pallohukkaisena etsien toimistoja, että juuri kun on tunne ettei kukaan tunne minua niin kaunis nuori nainen hihkaisee iloisesti "heiiii" ja hymyilee suuntaani. Vilkaisen olkani yli että kuka minäkö hö, tää on nyt joku piilokamera...Nainen jatkaa hymyään ja toteaa "ai se ei tunne mua enää". Sillon välähti, vasta! Hän oli autonkuljettajani menneeltä vuosikymmeneltä eräänä juhannuksena! Tanja!(nimi muutettu). Oli kiva nähdä häntä, mutta kivuus kärsi kun olin ihan asioilla kyseisessä lafkassa. No löysin kuin löysinkin etsimäni toimiston, mikä oli aivan eri rakennuksessa kampuksella, ja toimitin hakupaperini sisään.

Ja ei se ole oikeesti eka kerta kun käy juurikin noin että kahden minuutin sisällä jossakin mestassa minut tunnistetaan jopa etäältä. Joko minut tunnetaan aika laajasti tai sitten se on joku kirous tai siunaus, mikä lie. Ja aivan sama vaikka olisin käymässä satojen kilometrien päässä kotoa.

^I Ball^


Somalian kolmio  1

Rosvojen hallussa on yhteensä parikymmentä rahtilaivaa ja panttivankina yli 300 merimiestä. Jokaisesta miehestä ja laivasta haluavat lunnaita. Viimeisestä laivasta, öljytankkerista, jopa 25 miljoonaa dollaria.
Se on Somalian kolmio mihin katoaa kaikki. Vakuutusyhtiöt eivät enää myönnä vakuutuksia laivoille eikä lasteille. Rahtikustannukset nousevat pilviin mikä näkyy kuluttajahinnoissa. Tilanne alkaa olla sama kuin Indonesian vesillä jokin aika sitten. Indonesian rosvot upotettiin ja ammuttiin Indonesian ja Malesian yhteistyönä ja vesirauha saatiin palautettua.
Kohta vain alkaa kansainvälinenkin mitta olla täynnä ja tulee uusi sota. Saavat somalihuumekuninkaat omaa lääkettään ilmaiskujen muodossa, koska saattoaluksia ei edes riitä kaikille rahtilaivoille ja niiden käyttökään ei ole ilmaista. Eivät nuo apinoiden alapuolella olevat sitä tajua ennenkuin sattuu kipeästi. Siihen asti luulevat olevansa kurkoja kurkojen paikalla. Tänne vain pakolaisiksi kaikki somalit.

^I Robot^



Elämysmatkailua  1

Ehdottaisin että laivanvarustajat järjestäisivät yhdessä elämysmatkailua Somalian suunnalle merirosvovesille. Mukaanlähtijät aseistettaisiin päästä varpaisiin samoin kuin koko laiva. Elämys saisi kliimaksin siinä vaiheessa kun merirosvot olisivat nousemassa laivaan. Matkanjohtajan käskystä tulen avaus. Tietysti merirosvoalus ammuttaisiin pohjaan samassa yhteydessä.

Suomikin osallistuu merirosvojahtiin, tosin jossain Britannia nimisessä kaukaisessa maassa esikuntatehtävissä, ainakin uutisten mukaan.
Intialle jo yksi piste - merirosvoalus pohjassa!

Ja en halua halventaa merirosvon ammattia millään lailla, en. Nehän ovat lainsuojattomia ja kuuluvat hirteen, kuten wanhoina hyvinä aikoina. Itseasiassa kunnioitan sellaisia kaappareita kuin oli Bartholomew Roberts. Hän ajoi partansa juuri ennen jokaista meritaistelua ja pukeutui hienoimpiin vaatteisiin. Hänen kerrotaan menettäneen päänsä tykin kuulan osuttua kaulaan. Arvoisensa loppu.

^I Robot^

Edit ja P.S
Eilen joutui 3 laivaa merirosvojen haltuun.