Contour

Vähän harrastuksia, paljon töitä ja nukkumisesta on turha runoilla. Blogi on alkanut sinkkuuntumisen jälkeen ja varmaan loppuu kunnollisen naisen iskiessä.

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2011.

Alun loppu vai lopun alku  1

En ole kauheasti vuodattanut mieltäni ihmissuhteistani- ketäpä ne mahtaisivat ylipäätään edes kiinnostaa. En ajatellut aloittaa tänäänkään, vaikka nyt siihen olisi todellakin syy. En ole murheen alhossa ja iltapäivän aikana sain työmaalla aikaan oikein mukavasti sileää jälkeä, joten saa minun puolestani tulla talvi korttitalonkin tontille.

18-kulmio on niin ikään hyvällä mallilla ja saa ruveta seuraaviin pakollisiin hommiin.

Ei pitänyt tehdä la eikä su töitä, oli muita suunnitelmia. Totuus ei pala tulessakaan, mutta sen esiin saaminen voi viedä yllättävän kauan. Antoisaa on silti ollut- siis ns suhteen henkinen anti on ollut hyvä, ainakin minulle hyvää vaihtelua työntäyteiseen arkeen.

On totta että seuranani ollut nainen iskee naisiakin paremmin kuin minä- toisaalta koska vastuksena on minä niin siihen ei paljon tarvita. Jos tätä nyt ylipäätään joku lukee niin jos on sängyssä vaikkapa parin sadan väärän miehen tai naisen kanssa tai väärän miehen kanssa vuosia niin eikö saman asian aja ihan vain yksi ja ainoa mies tai nainen kun se vaan on oikea. Varmaan jollekin väärästä sängystä tai väärältä lattialta herääminen voi olla elämän suola ja hyvä anti, mutta minulle se ei sitä ole, eikä tule olemaan.

Joku voi olla polyamorinen- sitä olen täs pohtinut jonkun kuukauden pystyisikö siihen sopeutumaan?... Varmaan helpompi olisi sopeutua avioliittoon jos vaan nainen on oikea.




Rypemistä  1

Pieniä vastoinkäymisiä. Aamupäivällä ensin loppui tila ja edessä oli kaamea siivous+raivaus, sit pian loppui eristeet ja putki.

Ne kun sai noudettua kello läheni kahta. Kuormaa viedessä pito loppui. Tuttu tie, mutta eka kerta kun kaikki neljä pyörää löi tasauspyörästöjen lukituksesta huolimatta tyhjää, eikä edes kummoinen mäki. TRi 2 + märkä turve ei ole pitävä yhdistelmä. Odotettava että maa jäätyy hieman.

Pitkä päivä takana ja ajatukset harhailleet.


Viimeinen anturavalu  1

Ruokatunnilla kuulin melkoisen jutun. Firman A kaivinkone oli firman A sorakuopassa, firman B johtaja tarvi soraa, soitti firman A johtajalle joka ilmeisesti sanoi- lastaa vaan sillä kaivinkoneella. Firman B johtaja toimi juurikin niin.

No fiman A koneessa on ollut sähkövika jo kauan- siis ilmeisesti jotain johtosarjaongelmaa. Että sai käyntiin piti laittaa akun kenkä kiinni hauenleualla ja sammuttaa konetilasta ruiskutuspumpun kyljestä tai ylikuormittamalla moottori. No ei sammunut hydrauliikalla, joten otti ilmeisesti hauenleuan ensin irti ja sitten vasta ryömi syöttöpumpulle.

Seurauksena lisää vaurioita sähköjärjestelmään. No kuka oli vastuussa- jos kone olisi syttynyt palamaan ja mennyt poroksi niin jopa vakuutusyhtiön puusilmä olisi ymmärtänyt että kone oli A tuhannen rasvassa ja paskassa ja B että sähköjärjestelmä oli ollu epäkunnossa jo pitkään. En sit tiedä oliko edes palovakuutusta, mutta vakuutusyhtiö voisi tulkita palovaaran itse aiheutetuksi. Pesulla ja todennäköisesti releen + virtalukon ja yhden sähköjohdon vaihdolla koko ruletti tuhansien eurojen vaurioineen olisi ollut vältettävissä. Jos kone on rikki se pitää korjata tai korjauttaa, eikä jättää työmaalle. Ihminen saattaa parantua itsekseen, koneet harvemmin toipuvat itsestään.

Nyt on sit korttitalossa betoniperustusta koko kierros. Viimeinen muotti söi taas kaivuiden ja putkien etenemää, samoin kuin käynti konevuokraamossa ja rautakaupassa. Sit vielä auringon laskettua oli lähdettävä uudelle rautakauppakierrokselle metsästämään olematonta.

Uponorilla on ajateltu että perusvesikaivoon on helppo tehdä läpiviennit reikäsahalla ja kumitiivisteellä, niitä tiivisteitä ei vaan tunnu olevan rautakaupoissa.

Kuin myös ajateltu että triplaputki on hyvä putki, mutta ei ollenkaan hyvä jatkaa tai liittää tuplaputkeen Eikä saa jitan osilla tiivistettyäkään kun säätökulmasta puuttuu tiivisteura.


Kynnysmuotti  1

Seuraavaa valukelia odotellessa tarvi tehdä korttitalon pihaan tilaa ja käydä silittämässä viemärityömaata ylijäämämailla.

Hieman väsytti aamulla, mutta sen siitä saa kun ajaa Kaisaniemeen ja takaisin.

Kynnysmuottin teossa olin apuna iltapäivällä jonkun tunnin. Varmaan tukevin muotti koko rakennuksessa: 6 metriä 50x 200 lankkua + 16 ja 20 mm vanerit.




Perjantai  1

Viemäri toimii jälleen. Urakka oli hirmuinen ja vähän turhan tuntuinen. No nyt on tehty, valtaosin peitetty antaa talven tulla jos on tullakseen.

Päivän saldona noin 48 minuutin pikatreffit Parkkipaikalla Bembölessä - Select asemalla upean naisen kanssa. Upea eli kaunis. Niin kaunis että tuntui suorastaan epätodelliselta.


Alamäkeen  1

Vihdoin pois mäen huipulta. Johan siellä vierähtikin melkoinen tovi. Kivituhka levällään ja tärytettynä.

Paluu putkilinjalle edessä huomenna- toivottavasti ei sada.

Kauhea siivoaminen että A pääsi ylipäätään tontille B että pääsi kaivupaikalle melkoista kiertotietä C että on edes pieni mahdollisuus alkaa täyttämään sitä kaivantoa.

Mitään ei hajonut, mutta olisin silti iloinnut vastapainosta vanerinippuja nostaessa. Ei oikein takapyörät pysyneet maassa. Nippu tarvis puolittaa niin olisi hyvin asiat.

Älkää olko kateellisia putkimiehille. Vaikka palkat on ok niin viheliäistä hommaa laitta putkea märässä liimasavessa seisten. Eikä siinä mitään, mutta sitten jos vielä sattuu että esimies on ottanut urakan johon kuuluu ilmavaihtokoneen asennus säätöineen ja firmassa ei ole ketään joka hallitsisi sen säätöjen kohdalleen laittamisen. Sit asiakas soittaa kun putkesta alkaa sataa vettä parketille.

Onneksi en ole putkimies. Suoralla viemärilinjalla piti olla tukos- no ei ollut kuin käytön puuteetta ja vieraita aineita. Putkea irroittaessa loiskis ja likavettä naamalle. Onneksi kuitenkin pesukoneesta ja maasta tullutta vettä, eikä suoraan WC pöntöstä.

Ymmärrettävästi suihkussa ja saunassa meni normaalia pidempään.