Contour

Vähän harrastuksia, paljon töitä ja nukkumisesta on turha runoilla. Blogi on alkanut sinkkuuntumisen jälkeen ja varmaan loppuu kunnollisen naisen iskiessä.

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2013.
Seuraava

Paniikkinappulat  1

Harvoin lainaan autoani kenellekään. Ihan vaan siksi että se pysyisi kenties nipussa seuraavat 13-15 vuotta jos silloin on edes bensaa millä ajaa. Tänään kuitenkin työmaalla kahvipöydässä naapurin tyttö kertoi että heillä on autossaan öljyvuoto ja siskonsa autosta pimeni laturi.
Siinä sen enempää miettimättä annoin tytölle avaimet ja vein työkoneen seuraavaan osoitteeseen.

Illalla tyttö sitten auton palautti ja autohan oli tietenkin ollut lukossa ja hälytin päällä. Se oli tietenkin avaimella avatessa ruvennut huutamaan ja saanut tytön hätääntymään ja varmaan ne viereisen rivarinkin mummot, papat ja koirat liikkumaan vähintäänkin nenät lähimpään ikkunaan. En edes ajatellut koko hälytintä tai sitä että oli ylipäätään lukossa.

Auto tuli yhtenä kappaleena pihaan ja syytä olikin kun oli aamulla avattu k 3/4 jarruista ja se neljäskin sen verran että mäntä varmasti liikkuu sekä vaihdettu kitkojen tilalle viimein suvimallin kummit joista etusissa on jonkin verran epätasapainoa.


_____ruusu ja kirsikkapuut  1

Vappuaatto ja varsin kylmä yö takana. Varmaan kylmin yö sitten vuoden 2000. Toisaalta ihan oma valinta kun meinasin että täytyy se uusi retkikeitin testata ja mahdollisesti nuotiopaikkakin.

Nuotion tekemisestä ei tahtonut tulla mitään. Puut joko paloi liian lujaa tai ei ollenkaan ja savu meni aina ihan väärään suuntaan. Ilmeisesti vaavu on liian umpinainen, tuuli pyöri tai katto on maastoon nähden väärin suunnattu.

Ruusuja oli pari, alppiruusu, kirsikkapuita ja väkisinkin vielä yhtä laatua kasvia, mutta en tiedä varmuudella mitä. Vapun kunniaksi istutetut kirsikkapuut eivät välttämättä jää henkiin, mutta se harmittaa jos reilut 50 kilometriä matkannut alppiruusu ei herää "talviuniltaan" komistamaan palvelutalon pihaa.


Seuraava