Highway

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2015.

Tähtiin kirjoitettu  5

Oi ihminen - mitä Sinä teet planeetallasi! Universumi itkee tekojesi tähden. Olet saanut universumin rakkauden ja energian soluihisi - jättiläistähdissä syntyneiden atomien häviämätöntä energiaa soluihisi. Sinussa tähtien energia ajattelee ja luo uutta maailmaa. Älä turmele sitä typeryyksissäsi.

Olet saanut ilmaisen maailman ja planeetan. Universumi odottaa Sinulta rakkautta ja kunnioitusta universumin luomaa tietoisuutta ja elämää kohtaan. Tämä ei ole paljon vaadittu. Etkö muka pysty siihen? Älä lankea itsepetokseen. T'ässä kysymyksessä ei voi olla koottuja selityksiä. Kukaan ei voi sanoa, että ei tiennyt. Sinussa elää maailmankaikkeuden tieto ja viisaus. Ilman sitä yksikään solusi ei toimi. Tietoinen ihminen ymmärtää, että hän ei voi asettua tämän tiedon ja viisauden yläpuolelle. Tämä tieto ja viisaus on ilmaissut itsensä luomalla elämää ja tietoisuutta. Säätämällä juuri nämä luonnonlait ja luonnonvakiot tämä universumi on halunnut elää ja tuntea rakkautta eikä suistua kuolemaan, kylmyyteen ja tunteettomuuteen. Tämän universumin elämäksi muuttava käsikirjoitus on kirjoitettu tähtiin, joissa syntyy atomeja ja luonnonvakioihin. Pienikin kirjoitusvirhe eikä elämää - tätä upeaa ja kallisarvoista elämää - eikä tietoisuutta olisi syntynyt. Tähtien synnyttämä universumin valo on meissä jokaisessa. Olemme olemassa maailmankaikkeuden tahdosta.

Tämä ei ole uskontoa vaan looginen johtopäätös kosmologian, kvanttifysiikan ja -mekaniikan tieteellisistä löydöistä. Ihmistä puhuttelevat sanat, jotka hän ymmärtää eivät yhtälöt, jotka kuvaavat samoja ilmiöitä. Edellä mainitut tahto, rakkaus, kunnioitus, tieto ja viisaus ovat yhtä todellisia ilmiöitä maailmankaikkeuden rakenteissa kuin E=mc2. Jos näin ei olisi, me emme olisi osa maailmankaikkeutta, mikä on mahdottomuus. Meissä tähtien energia tahtoo joka päivä jotain. Myös Sinusta riippuu mitä se on.
Choose love and life :)