Casey - can you fix the future?

  • 3001Europa

Osaatko korjata tulevaisuuden? Casey Newtonin ja Frank Walkerin johdolla se tapahtuu hienossa oscar-palkitussa leffassa Tomorrowland - a world beyond. Raikas, dynaaminen ja älykäs tähtinäyttelijätär Britt Robertson sekä raskassarjalainen, megatähti George Clooney antavat äänen, kasvot ja hahmon tulevaisuuden korjaamiselle. He tekevät sen mihin todellisen maailman ihmiset eivät muka pysty. Tälläkin hetkellä Maapallolla kävelee lukuisia ihmisiä - aivan kuten Caseyn ja Frankin maailmassa - jotka korjaavat tulevaisuutta. Pala palalta, päivä päivältä. He tietävät, että tietoisen maailmankaikkeuden viisaus ja älykkyys on läsnä Maapallollakin - arjen, tavallisen ihmisen todellisuudessa.

Emme ole universumin roskatunkio tai kuoleman planeetta. Ihmiset ja Maapallo voivat olla maailmankaikkeuden tiennäyttäjiä ja osoittaa mihin tietoinen elämä pystyy viisautensa, älykkyytensä ja rakkautensa ansiosta :)

3 kommenttia

Franny_Berry

13.9.2015 12:26

Huomasin juuri, että uutta avaruusleffaa pukkaa :) The Martian, ilmeisimmin meillä nimellä "Yksin Marsissa" (en tykkää käännöksestä, mainittakoon!). Traileri:

https://www.youtube.com/watch?v=ej3ioOneTy8&feature=youtu.be

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

3001Europa

13.9.2015 17:53

Kiitos "Marsilaisesta" - täytyypä käydä katsomassa mutta tosiaan mistä kääntäjä tietää, että hän olisi yksin Marsissa...

Vaikka Mars on ihmisen mittapuun mukaan kaukana, niin se näyttää kiinnostavan kovasti Maapallolla. Luin juuri suunnitelmista, jotka tähtäävät Marsin vesijään sulattamiseen ja kaasukehän muuttamiseen. Mars politisoituu pikku hiljaa...

Anonyymi

5.12.2021 10:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus