Kuka on Kaku

  • 3001Europa

Kakun mielestä EU on merkki Maapallon kehityksestä kohti planetaarista sivilisaatiota...Ei tää kundi varmaan puhu nyt politiikasta vaan maailmankaikkeuden sivilisaatioiden luokittelusta. Michio Kaku on teoreettisen fysiikan proffa New Yorkissa ja aikamoinen tieteen popularisoija. Kundilla on tosi hyvät tiedot - tietää mm. sen, että maailmankaikkeudessa on kolmentyyppisiä sivilisaatioita. I-tyypin sivilisaatiot ovat planetaarisia eli kontrolloivat planeettansa luonnonvoimia - säätä, maanjäristyksiä, tulivuoria. II-tyyppi on stellaarinen eli ne kykenee hallitsemaan tähtiä ja niiden energiaa - ja tarvittaessa siirtymään uuden tähden luokse. III-tyypin sivilisaatio on galaktinen eli se pystyy kontrolloimaan kokonaisen galaksin energiatuotantoa, mustia aukkoja ja manipuloimaan avaruus-aika jatkumoa. Voi olla että on vielä neljäskin tyyppi...mutta ihmiskunta ei pääse lainkaan Kakun asteikolle vaan olemme 0-luokan sivilisaatio, jonka energiatuotanto perustuu lähinnä kuolleisiin kasveihin...Eipä ole näkynyt hirveästi merkkejä niistä muista sivilisaatioista mutta ehkäpä curiosity löytää jotain Marsista. Tuossa pihanurmella hyppeli muuten äsken orava keskellä sivilisaatiota mutta kuka kertoisi sen tuolle luontokappaleelle. Ehkäpä sen ei tarvitse sitä tietääkään...

2 kommenttia

MAgrippa

25.8.2012 22:11

Voi olla että romahdusten välissä on tällaisia ihmiskunnan evoluution askelmia. Edellinen taisi olla valistusajan humanismin ideat, ja sitä edellinen renessanssi, sitä edellinen Rooma, sitä edellinen Minos.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus