Nuclear madness on the Planet Earth

  • 3001Europa

Taas yksi ydinpaukku Maa-planeetalla. Todella surullista. Ydinaseiden leviäminen uusiin maihin ei lupaa hyvää ihmislajille eikä Maapallo-organismille. Jo olemassaolevatkin ydinmegatonnit ovat uinuva uhka ihmislajille, vaikka ei niistä paljon nykyisin ole puhuttu mutta nyt status quo uhkaa muuttua. Kovaa peliä Maa-planeetalla. Miksi ihmislaji haluaa muuttaa aineen energiaksi ja valjastaa sen aseeksi? Tämä kysymys ei ole tietämättömyydestä johtuvaa naivismia vaan kosminen kysymys. Energia on muuttunut aineeksi tähtien ydinfuusioissa ja Maapallolla tämä aine elää. Se on aika iso kosminen juttu. Kosminen paradoksi on, että ydinenergiasta syntynyt elämänmuoto tekee ydinenergiasta pommeja, joilla voidaan tuhota tämä elämänmuoto. Mikä tässä yhtälössä mättää? Ihmislaji käyttää tehokkaasti kvanttimekaniikkaa reviiriensä puolustamiseen - kuin Neanderthalin ihminen nuijaansa tai muinainen ritari miekkaansa. Aletaan muuten lähestyä niitä rajoja jolloin ihmislajin täytyy tehdä valintansa. Kosmisesta näkökulmasta yhdellä galaksimme elävistä planeetoista on käyty kaksi planeetanlaajuista sotaa lukemattomista muista sodista puhumattakaan. Suunnatonta inhimillistä kärsimystä. Kosmisen mittaluokan rikoksia. Objektiivisestikin ihmislajin syntyminen on ollut aika vaivalloista - 3,5 miljardia vuotta evoluutiota Maapallolla.
Ihmislaji ja sen valtiot kiitävät samassa ohjaamattomassa avaruusaluksessa aurinkokunnan mukana 220 km/s galaksimme yhdessä kierteishaarassa. Samassa galaksissa kiitää 100 miljardia muuta elävää tai kuollutta planeettaa ja todennäköisesti muita sivilisaatioita. Ehkäpä jokin niistä sivilisaatioista on jopa rekisteröinyt aamuisen ydinkokeenkin ja kaikki muutkin Maapallon ydinpaukut vuosikymmenien varrelta ja tarkkailee miten se ihmislaji oikein pärjää siellä planeetallaan...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus