Team Earth

  • 3001Europa

Kesän ollessa kukkeimmillaan olemme saaneet nauttia myös huippufutiksesta kun maanosien liittojen parhaat maat pelasivat paremmuudesta Confederations Cupissa. Katsellessani brassien taidonnäytteitä rupesin aprikoimaan millainen olisi Maapallon joukkue :) Yleensähän edustetaan jotain maata ja Maa jos mikä on kaikkien maiden äiti :) mutta sillä ei ole joukkuetta. Saataisiinko huppufutaajia edustamaan Maapallon futisjoukkuetta. Rahaa ainakin planeetalta löytyy ja jos sponsorit arvioisivat hyötyvänsä Maapallon joukkueen tukemisesta niin voisihan sitä fyrkkaa löytyä. Tunnetusti raha liikkuu ja käy pyydykseen eikä sillä nykymaailmassa ole kotimaata.

Maapallon joukkueen tuottamasta taloudellisesta hyödystä osa voitaisiin ohjata ihmiskuntaa hyödyttäviin tarkoituksiin. Tämähän voisi olla myös yksi motiiveista joukkueen perustamisessa. Jo nyt näyttää esim. YK:n UNICEF tekevän yhteistyötä jalkapallon kanssa. Kotikenttä voisi tietysti aiheuttaa hiukan päänvaivaa mutta eiköhän siihenkin jostain maasta tontti löytyisi. Herää tietysti kysymys minkä maanosan karsinnoissa Team Earth karsisi MM-kisoihin ja ketkä olisivat Maapallon joukkueen faneja ja kannattajia. Kyllä varmaan valovoimaiset futistähdet vetäisivät mukanaan kannattajiakin eri puolilta Maapalloa. Vai onko tämä fiktio sittenkin vain jalkapalloscifiä... Niin - ehkäpä Maapallon joukkue voisi olla realistista vasta sitten kun pelattaisiin alien-jalkapalloa jotain vierasta planeettaa vastaan... Jalkapallohan on globaalia ja universaalia kulttuuria ja pallo on pyöreä koko galaksissamme vai mitä... :)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus