Uusia tehtäviä astrologeille?

  • 3001Europa

Taivaankappaleet vaikuttavat ihmiseen - itse asiassa yksilöt ovat yhden taivaankappaleen integroituja pikkuriikkisiä osia. Mutta mitä tapahtuu astrologisesti kun tämä yksilö siirtyy toiselle planeetalle tai jopa syntyy siellä. Minkälaista olisi astrologia Marsissa? Siellä asustavan ihmisen näkökulmasta Marsin taivaalla kelluisi planeetta, joka ei kellu meidän taivaallamme eli - Maapallo. Muut planeetat liikkuvat suhteessa Marsiin ja vaikuttavat siellä hieman eri lailla kuin ne vaikuttavat Maapallolla. Astrologit saavat - jos eivät ole jo saaneet - tästä uuden haasteen kun ensimmäinen ihminen on syntynyt Marsissa. (Astronomeilla näitä haasteita on jo tähtitieteellisesti). Mutta voipi siihen syntymiseen kyllä mennä pitkä aika mutta se päivä koittaa joskus. Miten Maapallo vaikuttaa ihmiseen hallitsevana planeettana kun ihminen syntyy Marsissa ja kasvaa ja elää siellä. Jos ensimmäinen ihminen astuu Marsin kamaralle 2030-luvulla niin kyllä siellä jossain vaiheessa rupeaa lappaamaan porukkaa eikä aikaakaan kun ihminen jo tekee jälkikasvua siellä. Jokainen ihminen tietää, että taivaankappaleet vaikuttavat ihmiseen. Vaikutus voi olla totaalinen tai vähäisempi eri taivaankappaleilla. Ylipäänsä mitään ei tapahdu Maapallolla ilman taivaankappaleiden vaikutusta, joka voi olla suora tai epäsuora. Näin se vaan on.

Aurinko vaikuttaa kaikkeen mitä teemme. Maapallo vaikuttaa kaikkeen mitä teemme. Kuu vaikuttaa moniin asioihin, joita teemme. Kaukana galaksissamme tapahtuneissa supernovaräjähdyksissä syntynyt kosminen säteily vaikuttaa meihin. Se läpäisee kudoksemme. Se voi laukaista vaikkapa syövän kun säteilyhiukkanen tunkeutuu solun sisään aina alkeishiukkasten maailmaan saakka ja suistaa elektroneja radoiltaan - molekyylit hajoavat, solu vaurioituu. Veressämme oleva rauta on syntynyt räjähtäneessä tähdessä, supernovassa - sen ydinfuusioissa. Happi jota hengitämme on syntynyt samassa paikassa. Jokapäiväiseen elämäämme vaikuttaa ikivanhan tähden energia, joka meissä on muuttunut eläväksi aineeksi...

Mutta kuka kertoo miltä Marsissa syntyvän ihmisen tähtikartta voisi näyttää. Miten Maapallo vaikuttaa häneen hallitsevana planeettana. Maapallon taivaallahan sitä planeettaa ei näy... mutta se on jalkojemme alla. Mytologiassa liitetään joitain ominaisuuksia planeettoihin (Marsiin, Venukseen, Jupiteriin...), jotka näkyvät taivaalla mutta entäpä jos siellä näkyy myös Maapallo - mikä on Maapallon mytologia...Mikä voisikaan olla elävän planeetan rooli tulevassa astrologiassa...

5 kommenttia

Franny_Berry

7.6.2014 19:35

Wohoo, ihana! <3

No juu... Mielenkiintoista tosiaan pohtia, mikä on maan vaikutus muihin (tai muilla) planeetoilla. Jos saisin olla astrologina päättämässä Maan vaikutuksesta Marssissa syntyvään ihmiseen, nojautuisin Gaia -teoriaan, jonka mukaanä maapallo toimii kuin yksi suuri, elävä organismi, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen ja kaikki eliöt ja oliot ovat yhteydessä ja vuorovaikutuksessa toisiinsa ( http://en.wikipedia.org/wiki/Gaia_philosophy ). Tällöin henkilön Maa -vaikutus voisi näkyä ihmisen valmiudesta yhteistyöhön ja mukautumiskyvystään yhteisen edun hyväksi. Marsiahan on maan astrologiasta katsoen pidetty maskuliinisuuden, aggression, sodan yms. "karkean ja kovan" edustajana ja Gaiaa kutsutaan Äiti Maaksi... Tällöin marsilaisen tulisi oppia kai se pehmeys ja yhteistyö, jota täällä maassakin tarvitaan, jottei loppu tule liian aikaisin :) (Siksi me olemmekin inkarnoiduttu tänne)

Josta viimeisestä lauseesta tulikin mieleeni, oletkos Sinä mistä(än) kotoisin? :P
http://www.valonpolku.com/kotiplaneetta/

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

3001Europa

7.6.2014 20:55

Thanks Franny :) mielenkiintoista kun nostit esiin tuon Gaia-teorian. Saatat hyvinkin olla oikeassa...Maapallo saattaa muuten olla ikään kuin majakka avaruuden pimeydessä ja tyhjyydessä mutta se ei pelkästään heijasta valoa vaan Maapallon elämästä syntyvää energiaa jonka voi "aistia" syvällä avaruudessa. Tämä on tietysti puhdasta spekulaatiota...Kyllä minä samaistun tähän meidän kotiplaneettaan vaikka onhan tuolla valonpolulla joukko tähtitieteestä tuttuja tähtiä ja niiden planeettoja. Tosin muutamasta en ole koskaan kuullutkaan. Ei sen puoleen -niitä verfioituja eksoplaneettoja taitaa olla tällä hetkellä 1728 ja vielä miljardit odottavat löytymistään. Kyllä siellä on varmaan jokaiselle omakin planeetta jos Maapallo ei tunnu kodilta :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Franny_Berry

7.6.2014 21:25

Höh, olisit nyt hiukan hupsutellut... ;) Kiitos! Majakka avaruuden pimeydessä.. hienosti sanottu. Tuli ihan mieleeni "Out there in the dark, there´s a beaconing candle... jne (Elvis). Se se on, thanks! :)

3001Europa

7.6.2014 23:34

Vai että...No mutta kun ei siellä valonpolun listalla ollut Venusta...:D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus