Blogi

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2009.






Kynsileikkuri  1

Olipas helppo nakki leikata Mateo kynnet. Otti rennosti, eikä pyristellyt vastaan, on hän fiksu koiruus. Aamupäivällä oltiin kaverilla käymässä ja niiden kanssa heitettiin lenki. Nuo koirat tulee hyvin toimeen.

Duuni ilta meni suht nopeasti. Nyt katson BB:tä ja sen jälkeen yölenkille koiran kanssa. Mä nautin siitä, on rauhallista,hiljaista, raikas ilma. Ei voi olla parempaa.



Päivälenkki Teepapin kanssa  3

Oltiin Teepapin ja Mateon kanssa lenkillä, tässä lähi tienoolla. Mukavan tuntuinen tuo Teepappi. Mateokin tykkäsi. Hyvät kävelyt, hiki tuli.
Ja sitten ku lähdettiin Mateon kanssa kotia kohta, viimeisessä ylämäessä otettiin juoksut. Kyllä on koiralla nopeutta, hän sai myös hyvät "kilahdukset", ja oksa sai kyytiä. Nuoruuden intoa, hienoa katsoa kun koiruus nauttii.

Kiitos Teepapille mukavasta lenkkiseurasta!:)

Edit - Mateo oli todella hyytynyt lenkin jälkeen, nukkunut sohvalla tyytyväisenä.


Tänään  1

Nähtiin kaveri ja sen koira tänään. Hieman jännitti miten Mateo suhtautuu ja miten se suhtautuu Mateoon. Kohtaaminen meni hyvin, tykkäsivät toisistaan, hemmetin hyvä. Tehtiin lenkki ja sitten mentiin kaverille kahville. No, kaverin koira näytti kodissaan kaapin paikan ja sen jälkeen oli tyytyväinen. Hienoa että koiruudet tuli niin hyvin toimeen keskenään.