Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2010.
Seuraava




Hamppuöljy  1

Hamppuöljy

Hamppuöljy sisältää paljon terveellisiä ja ihmiselle välttämättömiä omega-3-, omega-6-, ja omega-9-rasvahappoja. Hampunsiementen monityydyttymätön ja paljon rasvahappoja sisältävä rasva koostuu pääosin linolihaposta (LA, omega-6), jota on siementen rasvapitoisuudesta noin 55 prosenttia ja alfalinoleenihaposta (ALA, omega-3) jota on 20–25 prosenttia. Hampunsiemenet sisältävät myös erittäin harvinaista ja terveellistä gammalinolihappoa (GLA, omega-6) neljä prosenttia ja stearidonihappoa (SDA, omega-3) suunnilleen kaksi prosenttia.[3][4] Sen on myös todistettu lievittävän atooppisen kuivan ihon oireita.

On se hampunsiemen ihmeellinen paketti. Kannattaa tutustua.



Vanhukset ja kannabis  1

http://www.aamulehti.fi/uutiset/ulkomaat/yha-useampi-seniori-polttaa-kannabista/171949

Hienoa, että vanhukset ameriikan maalla ovat huomanneet kannabiksen hyvät puolet. Ei ne lääkäreiden määräämät pillerit toimi samalla tavoin kuin aito luonnontuote. Olis apua monelle suomalaiselle vanhukselle myös. Harmi, että propaganda koneisto jauhaa paskaa, eikä asioista Suomessa pysty puhumaan järkevällä tasolla.

Kannabis on niin monelle taholle uhka, esim lääketeollisuus sekä alkoholiteollisuudelle. Eikä valtiollekaan kelpaa siitä saatavat verotulot.


Miksi lääketeollisuus pelkää  2

Kannabista?

Johtuukohan siitä, että kannabis auttaa yli 200 sairauteen. Ihmettelen miksi sitä ei ole tai haluta tutkia. Onhan sitä tutkittu, mutta ilmeisesti se on uhka lääketeollisuudelle, koska sitä on helppo jokaisen ihmisen itse kasvattaa. Tällöin lääketeollisuus ei pääse kiskomaan rahaa siitä.

Hyvä dokkari aiheesta - The union:The business behind getting high

video.google.com/videoplay?docid=-9077214414651731007#



Seuraava