Blogi

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2006.
Seuraava

iltoja vain =)  1

Kello on jo hyvinkin paljon ja täällä mä vaan nuokun..Mitä siitä taas tulee kun meen töihi ja aamul herättävä ylös 5.30,huh huh..Tuntuu et tää hoitajan työ on välillä aikas rankkaa.No mut ei pidä valittaa,itse alani joskus valinnu,heh.Tosin siellä minne meen töihi tehdään vain 2-vuorotyötä eli siis vain aamua ja iltaa ja sekös mulle sopii ihan hyvin :) Täytyy saman tien kysyä sieltä kaikkia mahdollisia lomia et voisin tehdä.Ois ihan jees saada rahaa vähä enemmänkin et sais vaihtaa ton auton ja muutenkin :) No joo,tänää sain vihdoinkin siivottua ton vaatekomeron tai no imuroin sen lattian kylläkin vaan ja hyllyt järjestin. Muten hei kohtahan tässä ois taas vkloppu ja silloin lähtee pari hoitsua radalle :D Uuh mama!


iloisia juttuja :)  1

Tänään on tiistai ja illalla tulee Pako :) Mä oon tainnu jäädä ton sarjan koukkuun aika pahasti,sitä tulee katottua kyllä. Kamala ongelma täs et mitä liikuntaa sitä tänää harrastais,varmaan meen uimaan pitkästä aikaa..Oli ihan mukava yllätys kun menin porukoilla vaakaan ja se näytti yllätyslukeman :D Siintä mie sit ihan innostuin ja jatkan samaan malliin et jos se näyttäs mulle taas kivan lukeman..Hei ens vkloppuna on muuten sit hoitsut radalla ;D Lähen mun kaverin kans vähä bilettää,en oo koskaa kunnol tän kaverin kanssa ees bilettänykkää..Joo mut nyt varmaa lähettävä kattoo niit uimakamppeita :)


Miehet,argh!!!  1

Joo oon tullu siihe tulokseen et nykyajan miehissä on jotain vikaa.Niille ei kelpaa ihan tavallinen nainen,pitää olla suunnillee anorektikko ja omata sellasset kauhean isot tissit et kelpaa,tai sit kelvataan mut yhdeksi yöksi..Nykyajan kundit ei halua sitoutua,nyt on vissii muotia olla villi ja vapaa sinkku ja hyppiä kukasta kukkaan!


En sua mielestäin saa  1

En saa sitä miestä pois mun ajatuksistani,miks tää on tällästä.Sen piti olla vain yhden illan juttu,mut siitä tais tulla mun kohdalla jotain aivan muuta,voi hemmetti :/

Mul on tapana poiketa kahvilaan
aikaa tappamaan
jonka pöydästä korttelin kasvot nään
sitä maisemaa hetken kun katselen,
siihen kiinni jään

Tarjoilija kupin täyttää
kiireiseltä katu näyttää
amor kai keinojaan käyttää

kun en mielestäin sua saa
mä enhän edes nimees tiedä
mix en mielestäin sua saa mä vaan
hei beibi mix en
mielestäin sua saa
sä sydämeni taisit viedä
mix en mielestäin sua vaan mä saa

Kadun valoisaa puolta sä kuljet
mua vastaan päivittäin
näillä kulmilla jossain asut kai
melkein toisiamme päin törmättiin yx lauantai
väistyitkin samalle puolen
sain rintaani lemmennuolen
siinä on aihetta huoleen

kun en mielstäin sua saa
mä enhän edes nimees tiedä
mix en mielestäin sua saa mä vaan
hei beibi mix en
mielestäin sua saa
sä sydämeni taisit viedä
mix en mielestäin sua vaan mä saa

kun en mielestäin sua saa
mä enhän edes nimees tiedä
mix en mielestäin sua saa mä vaan
hei beibi mix en
mielestäin sua saa
sä sydämeni taisit viedä
mix en mielestäin sua vaan mä saa


Perjantai on käsissämme taas :)  1

Se on sitten perjantai vaihteeksi täällä taas :)
Itse en viikonloppuna mene viihteelle vaan suuntaan nokan kohti
porukoita ja meen sinne vklopuks välillä ja sit ois tarkotus näkyillä vähä kavereita siellä suunnilla.
Sain eilen selvitettyä viime vkloppusen miehen nimenkin ja jopa sain sen numeronkin :D Se on mun kaverin veljen kaveri meinaa,mut tuskin mä sille mitää viestiä uskallan laitella,heh!
Ihan kiva kyl mennä porukoille taas vaihteeksi,saa nähä mun pientä koiraakin <3


Heipä hei kanssa ihmiset! :)  1

Käytiin tossa aamulla sellanen 8km lenkki ja se tuntu oikein mukavalta,huomasin heti että hei mun kunto kasvanu kovasti koska jaksoin sen kävellä. Olis vaan pitäny olla mullakin koira mukana ku kaverillakin on,mut eipä voi mitää et mulla ei nyt satu olemaan täällä koiraa,mut toivotaa et ens keväänä olis vaikka tai kesällä :D Sellanen ihana sileäkarvainen kettuterrieri ois ihan unelma <3 Ei tää koira kuume tästä häviä minnee,mut parempi se kun et ois vauva kuume.Koirat ei tarvi mitää isähahmoa toisin kun vauvat tai no toikin on vähä et miten sen ottaa.
Täytys raahautua kohta kirjastossa käymää,mut en oikein tiedä viittinkö mennä ku tuolla sataa,samal siel käy sit ku lähtee kouvolaa :)Nyt tää typy menee tiskaa ja sit ois akit vähä siivottava.


Ajattelemista  1

1. kuukausi

Äiti, olen vain noin parikymmentä senttiä pitkä, mutta minulla on kaikki elimet. Rakastan ääntäsi. Joka kerta kun kuulen sen, heiluttelen käsiäni ja jalkojani. Sydämesi syke on lempiunilauluni.

2. kuukausi

Äiti, tänään opin imemään peukaloani. Jos näkisit minut, voisit sanoa että olen selvästi vauva. En ole vielä kuitenkaan tarpeeksi iso selviytymään kotini ulkopuolella. Täällä on niin mukavaa ja lämmintä.

3. kuukausi

Arvaa mitä äiti! Minä olen tyttö! Toivottavasti se tekee sinut onnelliseksi. Haluan sinun olevan aina onnellinen. En tykkää siitä kun itket, kuulostat niin surulliselta. Se tekee minut surulliseksi myös ja itken kanssasi vaikket kuulekaan minua.

4. kuukausi

Äiti, hiukseni ovat alkaneet kasvamaan. Ne ovat melko lyhyet ja ohuet, mutta sitä kasvaa vielä paljon enemmän. Käytän paljon aikaani harjoittelemalla. Osaan kääntää päätäni ja heilutella sormiani ja varpaitani ja venytellä käsiäni ja jalkojani. Olen myös aika hyvä siinä.

5. kuukausi

Kävit taas lääkärillä. Äiti, hän valehteli sinulle. Hän sanoi etten ole vauva. Minä olen vauva, sinun vauvasi. Ajattelen ja tunnen. Äiti, mikä on abortti?

6. kuukausi

Kuulen taas sen lääkärin äänen. En pidä hänestä, hän vaikuttaa kylmältä ja sydämettömältä. Jotain tunkeutuu kotiini. Lääkäri kutsui sitä neulaksi. Äiti, mikä se on? Se polttaa! Laita hänet lopettamaan! En pääse karkuun siltä! Äiti! Auta minua!!

7. kuukausi

Äiti, olen kunnossa. Olen Jumalan sylissä. Hän kertoi minulle abortista. Mikset sinä halunnut minua, äiti?

Jokainen abortti on... Yksi pysäytetty sydän enemmän. Kaksi silmää lisää jotka eivät koskaan tule näkemään. Kaksi kättä lisää jotka eivät tule koskaan koskemaan. Kaksi jalkaa lisää jotka eivät koskaan tule juoksemaan. Yksi suu lisää joka ei tule koskaan puhumaan.

Maailma vaan on niin julma,etenkin sille joka sen on kokenut :/


Hauva-kuume :)  1

Arvatkaa vaan kenellä on ihan hillitön koira kuume,no mulla :D Vähä mä haluun tänne kämpille oman koiran,onhan mulla Susa,mut kun se asuu porukoilla niin ei sitä tänne voi tuoda.
Yleensä kaikilla on vauva kuume,mut mullapas onkin koira kuume.
Mä joudun elää 2vk täällä tollassen tuulettimen kanssa,ei oo nyt yhtää kivaa :/ Johan mä toho metelii totuin,mut silti..Huomenna ois mentävä kattoo yhtä duunipaikkaa, ei kyl vastaa mun unelma duunia,mut pakko se jotaa tehä.


Ja hauskaahan on taas :)  1

Heh,katoin tossa sitä maajussille morsian ohjelmaa ja naureskelin et eiks naiset löydä muuten miestä ku osallistumal tollassee ohjelmaa,heh mut tää on niin tätä päivää..

Eilen oltiin viihteellä ja menokin oli sen mukaista. Tuli ihan kunnolla tanssittua ja loppuenlopuksi päädyin tänne mun ihan lähelle yhtee kämppää yöks,mut en omaani ;) Ja loput voikin sitten arvata,hah;D

Nyt painaa päälle toi väsymys niin kovasti että paras mennä nukkumaan!


Seuraava