Blogi

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2006.

Ilma on kamala :/  1

Siis joo äsken lähdin käymään tuossa kaupungilla. Menin ulos ja ajattelin et meijän piha on varmasti käyty auraamassa.No HELVETTI sitä ei oltu käyty auraamassa,sain aikani auton kanssa tuolla pelata et sain sen pois meijän pihasta. Täällä pitäs varmaa olla talvisin joku traktori et pääsis pois pihasta,helvetti! Meinaa vähä palaa hermot.Onneks ajoissa ajoin auton pois pihalta,mitähä ois käyny ku oisin töihi lähteny ja auto ois juuttunu kiinni tonne sohjoon..Noh olis menny huoltoyhtiön piikkii se homma kyllä! Jos ne ukot ei kello 2130 ole aurannu mein pihaa ni huomen ne saa kuulla vihasen puhelun,prkl!


Se kolahti!  2

Tossa aamulla heräsin erittäin hyväntuulisena :) Ei puhettakaan et mulla ois muka joku känkkis päivä tulossa.Hmm,mistähän johtuu et neiti on tänää iloinen,se voi olla että eräs herra on saanu mun mielen paremmaksi eli siis jos joku ei tiedä vielä niin olin eilen siellä treffeillä ja ne osu nappiin <3
Se jotenkin vaan kolahti muhun ja hyvällä tavalla kolahtikin :)
Huomenna olis duunipäivä tiedossa,tai no meen iltavuoroon,mut kuiteskin ja sit ois perjantainakin ilta ja sitten lauantai ja ne pikku-joulut :D



Treffit..  2

Mulla on tänää sokkotreffit,eikä ne innosta mua yhtään :/ Se mies tuntuu olevan vähä liiankin innokas tapaamaan minut,kääk!
Ajattelin et ihan sokkotreffien kunniaks vois kokeilla tota mun uuttaa hiushärveli juttua..Arvatkaa vaan tekiskö mieli perua koko treffit,ei sit yhtään innostais mennä.


Taivaasta sataa lunta.....  1

Kerrankin nukahdin illalla melkein heti päästyäni sänkyyn ja kyllä mua sitten nukuttikin. Äsken heräsin vasta ylös.Sit ne aamuvuorot teettää et sit seuraavana yönä nukuttaa kyllä hyvin.Noh tällä viikolla on vaan torstai ja perjantai töitä ja sitten ois lauantaina ne pikku-joulut,siis ihanaa vihdoinkin pääsen ottamaan ihan kunnolla. Muuten,saanki tällä viikolla nukkua joka aamu pitkään,torstaina ja perjantaina on iltavuorot.
Ulkona sataa näköjään lunta,mut mie lähen kyllä kohta sinne lenkille :) Lumisade ei haittaa mun menoa.Meen vaikka sit pienemmän lenkin.Saa nyt nähdä kun tästä tuolista ylös pääsen ja saan ton kahvin juotua!


Sunnuntai iltaa...  1

"Mä elämältä kaiken sain
Nyt kirkkoon sinut vien kun aamu koittaa
Kaksin käymme tien ja kellot soittaa
Lupaan sulle sen"

Oon siis niin väsynyt tällä hetkellä et kukaan ei usko. Heräsin aamulla 5.20 ylös :/ piti töihin mennä..Meillä oli kamalan kiirus päivä tänää töissä,oli yks aika paska homma käyny siellä ja se piti sit yhden hoitajan kiireisenä ja muut sai juosta sit ihan hulluna et saatii kaikki laitettua..Nyt on sit ihan tyhjä pää ja olo on aika kamala,ei jaksa mitään. Noh ehkä se ois jaksettava maajussit katsoa ja sit meen kyl maate sen jälkeen.


lauantaita...  1

Se on sit lauantai edessä ja minusta ei kyllä yhtään hauskaa kun pitää mennä töihin :/ Samoin ois huomenna työpäivä.Sit kyllä ensi vkloppuna juhlin kovasti,ois ne pikku joulut sillo :D Juon itseni pöydän alle,hih!
Ihan kyllä innolla odotan et pääsen kupittaa kunnolla. Noh mutta en tänää kirjoita tänne erikoisempaa kun tästä kohta lähdettävä sinne duunii ajelemaa..


Torstai on toivoa täynnä,pah!  1

Joo se olis sit huomenna perjantai :) Tosin mulle siinä ei ole mitään kivaa kun olen koko vklopun töissä :/ Kohta ois iltavukiin mentävä,ei paljon innostais,mut ehkä se taas siitä kun saadaan tää päivä käyntiin..Menny aamu taas todella nopeaa,ehdin mä pestä vessan ja imuroida :) Toivottavasti ilta menee yhtä nopeaa ja pääsen kotiin nukkumaan ja sitten taas huomen amauksi töihin.


Tää on jotain sairasta kuurupiiloa  1

Täytyy tännekkin välillä kirjoitella!
Oon tänää ahkeroinu,tai miten sen nyt ottaa,käytiin kaverin kanssa pitkällä lenkillä ja voi sanoa että teki kyllä lenkki tosiiii hyvää:) Noh tossa 12 jälkeen alko menee hermot tääl kämpässä ku ylä-kerras rempataan ja kuulu kamalaa porausta tänne :/Siispä laitoin kengät jalkaan ja suuntasin kohti kirjastoa ja kauppaa. Siis aamulla heräsin aikasin just noiden työmiehien takia,prkl! Huomen aamulla olis syytä saada koisia rauhas ku meen sit illaks duuniin..4pv töitä olis tiedossa ja ihan mukavaahan se on,vaikka olenkin tässä harkinnut alan vaihtoa..Mut nyt lähen käymää viel tossa vieressä kaupassa.


Voi ei,mikä ilma..  1

Siis aika surkea ilma ja tonne olis mentävä,ei paljon houkuta mennä tuonne ulos :/ kävin tossa aamulla peittääs auton viltillä kun en eilen sitä jaksanu peittää ku kaverilta tulin..Oli aika kylmäkin tuolla,hurr...Nyt mie arvuuttelen tässä et onks tos mein päiväkodissa töissä yks mun entinen luokkakaveri,no ihan on sen näköinen ihminen,mut joo ei se taidakkaa olla vissii se. Kai se olis tonne kylmään mentävä,iik! autolla en lähde ajaa kun keli on tollanen eli meen kävellen,hurr..