Blogi

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2006.
Seuraava

Tää on mun tuuria...  1

Joo että mä "rakastan" tätä koulutusta,joudun sit menee hoitamaa kehareita. Noh ei mulla ole mitään niitä vastaan,mut ei vaan kiinnosta se ala yhtään..Vanhukset on mun juttu! :D Mut mun tuleva ohjaaja tai ns.vaihtopari vaikutti TOSI mukavalta ja just sellasselta rennolta tyypiltä. Noh ehkä mä jotenki kestän tuolla paikassa olla,sit tammikuussa haen töitä ihan normi terveyskeskus akuutti osastolta. :)
Mutta nyt syömään jotain! =:o)


Elämä on..  1

"Sä yksin jätit minut huoneeseen
Mä itkin, nimeäsi huutaen
En kai saa sua milloinkaan
Sä yksin jätit minut huoneeseen
Ja poistuit oven kiinni sulkien
Unelmani rikkoen"

Juuri näin vaikka ei mua varsinaisesti ole jätetty,mä itse tein eräästä ihmisestä omat johtopäätökset ja meinaan nyt ruveta keskittyy herra x:sään :) Paljon mukavampi olla miehen kanssa joka on aidosti kiinnostunut ku sellassen kanssa joka ei viitsi edes kertoa tunteistaan..

Ääh en menny tänää kouluu ku oon kuumeessa tai no se lämpö kyl on jo laskenu,mut en haluu sit tartutella muita siellä.


Hui hai!  1

Hih,mie jäin aamulla nukkuu vaan sänkyy enkä jaksanu raahautua sinne koulutukseen..No ei meillä tänää mitää tärkeää akit edes ois ollu,jotaa verenpaineen mittausta,hei haloo kai nyt lähihoitaja osaa sen mitata.Sit ois asiat pahasti jos en osaisi.Autokin meni ja hajos eilen,prkl! Nyt joutuu sit menee kouluu fillarilla ja sekää nyt ei ole kivaa,mut kunto siinä sit kasvaa ainakin :D Ihan kiva se eilinen yks maikka,sanoin sille vaan et jos tääl harjotellaa jotain minkä mä hallitsen hyvin ni tarviiks mun osallistua tunnille,no se sano että ei tarvi,ellen halua.Perjantaina kerrataa ensiapua hiukan niin niille tunneille kyllä täytyy mennä. Sit perjantai iltana lähtää mun parhaan bestiksen kanssa kupittaa ja bilettää :D Kyl tää päivä on menny itse asiassa ihan hyödyllisesti,siivosin tän kämpän ja nyt suuntaan nokan kohti robbaria :)


Seuraava