Blogi

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2007.


Sid ja Nancy  1

Paluu näille kulmille
tuntuu oudolta
juuri tällä kadulla erosimme vuosia sitten
sä puhuit mun puolestani:
"Päästäkää se huligaani,
se ei ehkä osaa käyttäytyä,
mut se osaa rakastaa"

Me olimme vapaita
ja sekaisin kuin Sid ja Nancy
ratsastimme auringonlaskuun
vaikka eihän tää oo Villi Länsi

Paluu näille kulmille
täältä tullaan elämä
pahaa kärpäsellekään emme voisi tehdä
me kuljettiin niin reteesti, tyttöni ja mä
että vaikkei me oltu kovia
jengit väistivät meitä

Herra tuomari armahda huligaani
Etkö tiedä mitään rakkaudesta?
Hätä ei lue lakia, hätä ei lue lakia
eikä rakkaus tunne rajoituksia

Me olime vapaita
ja sekaisin uin Sid ja Nancy
ratsastimme auringonlaskuun
vaikka eihän tää oo Villi Länsi



Flunssa

Hitto tää flunssa vaan yltyy,kurkku on ihan kamalan kipeä ja päätäkin koskee :/ Onneksi tänään vielä vapaata niin saa ihan rauhassa potea tätä flunssaa..Menen kyllä huomenna töihin ellei nyt satu kuumetta tulemaan,mutta en usko että tulee.Saa vaan asiakkaat sit pöpön multa,mut pakko se töitäkin on tehdä. Kuhan saan auton lämpenee meen kyl ostaa juotavaa ja jotaa rohtoja et sais tän flunssan pois.Täytyy tänää sit tehdä sisällä hommia ettei vaan mene pahemmaks tää homma.


Yskä vaivaa

Kuumeen jälkitautina on pieni yskänpoikanen,mentävä hakemaan apteekista jotain lääkettä.Onneksi on ihan työvuorolistassa tää ja huominen päivä vapaata,kohta meen hakee ruokaa ja sit kai vaan levättävä. Täytyykin varoa tästä lähtien mitä tänne cityyn kirjoittaa..Onneksi on toinen blogi jonne saa kirjoitella mitä huvittaa ja ihan rauhassa.




Isä

Oikein hyvää isänpäivää kaikille isille! :) Itse kohta pakkaan repun ja otan kissan kainaloon ja suuntaan vanhemmilleni onnittelemaan isääni. Mä jos kuka oon kyl oikea isän tyttö,vähän jos joku asia mättää niin isi kyllä lohduttaa ja yrittää auttaa mua taas eteenpäin. Muistan aina kuinka se yritti mulle opettaa matikkaa,mulla meni hermot aina mut iskältä ei. Lupasin kissalleni että voidaan jakaa mun isä kun sen isästä ei ole tietoakaan :D