Blogi

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2007.

Tapaninpäivä

Plaah,tänään pitäs mennä töihin..Ei nappais yhtään kyl mut poiskaan ei voi olla ja mulla ois töissä tekemistä hiukka,pitäs laittaa seuraavaan listaan noit työvuoro toiveita ja sit pitää muutamat laput täytellä.Ja onhan ainakin tekemistä.Ois mentävä vissii meikkaa ja laittaa vaatteet päälle kun joku on tulos kattoo tätä asuntoa tossa 11 aikaan.Ensi vuonna vois tehdä sillee et ois aaton töissä ja sit joulu ja tapaninpäivän vapaalla =D





Hyvää joulua!  1

Joulu aamu ja pienet tassut,monta ihmetystä ja ilmeet hassut.
On taasen joulun aika täällä ja innostus on russelillakin päällä.Voiko kauniimpaa olla kuin joulukuusi,sehän on joka vuosi aivan uusi.
Uusi on tuoksu ja uusi on paikka,senhän voisi koko vuoden säilyttää vaikka.Olisi paikka minkä alla nukkua tai jos ei väsytä,voisi koristeita ihailla ja myöhään kukkua.
Rapisevat lahjat on ihmetys suuri, mutta huippua on kun jouluksi loppuu laihdutuskuuri.Saa kinkkua syödä ja laatikoita maistaa ja ihanaa on kun pipareita paistaa.
Tuoksuja siellä ja tuoksuja täällä, ihanaa on myös se kuorrute piparin päällä.
Nappisilmät ja joulun rauha,muistakaahan kuka saa nuolla puurokauhan...



Vilskettä

Hyvin huomaa kun katsoo ikkunasta ulos että on perjantai ja vielä joulu tulossa,on ihan kamalaa vilskettä ulkona,autoja menee ja tulee.Monet varmaan lähtee jo tänään joulunviettoon,itse ajattelin huomenna lähteä maalle rauhaan. Kohta mentävä itsekkin käymään kaupassa että täällä ois sit kaapissa ruokaa tiistaina kun tulen ja keskiviikkona meen töihin sitten. Enää sellasset 10pv ja saan käteeni uuden asunnon avaimet :)



Joulukilot

Olen nyt ihan sitä mieltä että jouluna saa syödä herkkuja niin paljon kun vaan haluaa,jos nyt yks kaks vaivasta kiloa tulee takas niin ne saa tammikuussa kyytiä kun alan salilla pienen tauon jälkeen käymäään,nytkin ole uskollisesti joka päivä käynyt lenkillä,välillä isompaa lenkkiä tehnyt ja välillä pienempää :) Pitää muistaa että joulu on vaan kerran vuodessa!