Blogi

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2007.

Äiti  1

Äiti on suomen kaunein sana
5.12.2007 20:45

Suomen kielen kauneimmaksi sanaksi on valittu äiti. Mikael Agricolan juhlavuoden kunniaksi järjestetty kilpailu julistettiin lokakuussa Turun kirjamessuilla.

Kauneimmaksi sanaksi ehdotettiin lähes 1 500 eri sanaa. Äiti vei voiton yli 360 äänellä.

Hopeasijalle ylsi rakkaus, jonka äänisaldo ylsi lähelle 300:aa. Kymmenen suosituimman sanan joukkoon mahtuivat myös muun muassa kiitos, lumi, kulta ja koti.



Suunnitelmia

Jaahas,se on keskiviikko aamu ja heräsin todella pirteänä naisena tänään ylös. Imuroin jopa tän pienen luukun ja sitten tyhjensin ja pesin kisun laatikon ja vaihdoin puhtaat hiekat sinne. Kohta suuntaan kauppaan ja sitten se melkein onkin mentävä töihin.Lenkille ei taaskaan tänään ehdi,vittu! Huomenna vielä aamuvuoro ja sitten ne ihanat 3pv vapaata :D Perjantai meneekin kaikkia asuntoon liittyviä juttuja hoidellessa ja sit illalla jos ei muuta niin lähen porukoille saunoo ja ehkä vietän siellä vklopun rauhassa ja menen vihdoinkin katsomaan sitä kummityttöäni.


Fiksua

Että mä olen ollu fiksu ihminen,olenkin antanut sinne öö veropaikkaan mistä ne palautukset maksetaan niin säästötilini numeron :D Nyt mulla on säästötilillä rahaa aika kivasti ja saan maksettua sen takuuvuokran pois alta ja muutto tulee olemaan vasta tammikuussa mikäli se käy mun tulevalle vuokranantajalle :)





Kaveri

Jubailin äsken yhden kaverini kanssa ja hän sattumalta sattuu olemaan poliisi,kysyin ihan huvikseen häneltä et onks nettihäiriköinti rikos ja hän sanoi että on ja jos se on tosi häiritsevää siitä voipi tehdä rikosilmoituksen että sillee..