Blogi

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2007.

Vesi

meillä on täällä päin nyt juomavedessä sellanen käyttökielto,saa sitä juoda jos haluaa mahataudin,muuten juomavesi pitää keittää :/ Mä raahasin vettä mun miehen luota et saa edes sen verran et kahvia pystyy keittää..Kohta jos menis toho lähikauppaan ja sen jälkeen lenkille...Sit ois yritettävä vähä nukkua et jaksaa illalla tehdä töitä.





Vihainen

Mua niin ärsyttää tällä hetkellä kaikki,mikää eikä kukaa auta nyt!
Tekis mieli vaa itkeä ja huutaa..Mistä lie johtuukaan! Voi olla et ku ei oo vähää aikaa päässy purkaa itteänsä kunnolla niin siks vituttaa,ei huvittas mies raukkaa säikyttää vielä mun kiukuttelulla,joka on täl hetkellä sieltä pahimmasta päästä..Täytyy sit aukoo vähä kato päätänsä teille cityläisille,jos tää tänne kirjottaminen auttas,ei se kyl auta mitää..





Töihin menossa  1

Kohta olis lähdettävä töihin :/On lähdettävä vähän aikasemmin kun olen täällä kullan luona ja täältä ajaa mun kämpän luo sellasset 15minsaa. Ihan kiva olla täälläkin aina välillä yötä..Tänää sit miun kämpille yöks ja huomenna tänne kun täältä sit suunnistamme torstaina päiväks kisun kanssa mun porukoille :)