Blogi

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2008.

Runo

silmät kostuu kyynelistä.
ahdistaa.
ei jaksa mitään.
kaikki on yhdentekevää.
olo on kauhean tyhjä ja turha.
millään ei ole merkitystä.
itken.
tärisen.
miksi se on niin ihana minua kohtaan?
vaikka olen aina niin kamala.
miten se jaksaa pitää huolta minusta.
en ymmärrä.
hän silittää minua.
pikkuhiljaa rauhoitun.
lopulta itku loppuu.
hän piti koko ajan kiinni minusta.



Taidan olla joulu ihminen

http://www.hs.fi/viesti/joulutesti08

Ajoissa lähetetyt kortit, itse tehdyt laatikot, viimeisen päälle jouluiseksi koristeltu koti... Vain itse tehty ja omassa kodissa vietetty joulu on täydellinen. Miksei joulu voi olla useammin kuin kerran vuodessa?

Työ: Paljon työtä, mutta niiin palkitsevaa. Muistithan pyyhkiä lattialistojen päälliset?

Raha: Rahaa palaa, vaikka säästät itse tekemällä. Toivottavasti joulukalenteriarpa tuo yllätyksen.

Rakkaus: Toivottavasti stressi ei vedä pinnaa liian tiukalle. Kääriydy viltin kanssa sohvan nurkkaan, heti kun joulu on suoritettu.

Mitä pukki tuo sinulle: Lasten vessapaperirullista askarteleman ”joulukoristeen”.





Maanantai

Jaahas,se on niin kuin uusi viikko ja uudet kujeet =) Ei enää montaa viikkoa jouluun,jei :) Keskiviikkona Ellun kanssa pikkujouluja vietetään,meinaan vetästä kunnon kännit silloin ;P Kohta menossa iltavuoroon :/ Pitäs kait tässä ensin soitella yhtä duunipaikkaa,kaveri oli puhunu minusta niiden oh:lle ja siitä että voisin olla kovinkin kiinnostunut heillä auki olevasta paikasta.Johan täällä vanhassa paikassa on kohta sellasset reilut yli 2v lusittu,eli aika vaihtaa jo paikkaa.


Kaikenlaista..

Kylläpäs alkoi kaupassa tekemään mieli alkomaholia,nams! Vaan ei voi ottaa kun huomenna aamulla töihin meno,prkl! Nooh 7-15 ku jaksaa painaa töissä ni sit lähen porukoille saunoo,juomaa olutta ja sit kattoo linnan juhlia..Pakko kyl myöntää et sorruin ostaa yhden joulusidukan ja sit joulu oluen,juon ne sit illalla niin tulee uni hyvin. Kissa on saanu vähän vissiin kyytiä nyt öisin,se nukkuu mun jalkopäässä ja oon nyt monena yönä heränny siihen kun potkasen vahingossa kissaani,hups,anteeksi mirriseni!


Torstaita

Ooooooh,oon saanu tänää jopa kämpän siivottua.Imuroitu ja pölytkin jopa pyyhitty pois xD Oon venannu tässä et joskos ne soittas mulle yhdestä liikkeestä että ne miun housut ois sinne tullu ja pääsis niit sovittaa :)
Sohvaakin ois mentävä kattoo :) Tuleepi uusi hieno sohva tänne,oi että!
Illalla sitten ratsastamaan :)