Blogi

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2008.

Lasten suusta

Totuus perhe-elämästä

Aviomies on oikeastaan samanlainen kuin isä, paitsi vähän kalliimpi. Nelly 5v.

Naimisiin mennään siksi, että rakastaa jotain toista enemmän kuin itseään. Minusta tuntuu, ettei se tule olemaan kovin helppoa. Ellen 7v.

Avoliitto ja avioliitto on melkein sama, paitsi että toinen on pakollista ja toinen on vapaaehtoista. Siiri 7v.

Olen perinyt silmät isältä ja hiukset äidiltä. Toppatakin olen perinyt naapurilta. Sylvia 7v.

Perheessä voi sanoa ihan mitä ajattelee eikä tarvitse pelätä, että joku ajattelee samalla tavalla. Hannes 6v.

Minä en halua saada lapsia. Kinaa tulee ihan tarpeeksi nukkejen kanssa. Parempi olisi saada käytetty eläin eläintensijoituslautakunnalta. Miina 7v.

Tyttökavereiden kanssa voi puhua kaikesta. Poikien kanssa voi myös puhua, mutta se on vaikeampaa, koska sanojen väliin tulee niin paljon hihitystä. Siina 6v.

Enkelinä oleminen on yleensä naisten ammatti. Liisa 7v.

Ennen mies ei tiennyt, missä lapset olivat tai mistä ne tulivat. Isänpäivänä juhlitaan sitä, että hän on vihdoin ymmärtänyt tämän asian. Nina 7v.



Vapaa päivä

Tänään on ollut vapaa päivä,se on mennyt ihan hurahduksessa ja vielä ois tekemättä vaikka mitä.Aamulla kävin parturissa leikkauttamassa hiukseni hiukka muotoon enemmän et ne joltain näyttäskin.Sen jälkeen tulin himaan,soitin mummolleni onnittelu puhelun ja tein sitten kauppalistan jonka kanssa marssin kauppaan.Siivosin kämpän,tosin vessaa en kyllä pessyt,teen sen huomenna.Juuri tulin lenkiltä ja kohta ois alettava pizzaa tekemään :P Ja ois se kait pyykitkin pestävä. Mie oon hävittäny yhet kengät,ne sopis mun uuden ihanan takin kanssa jonka eilen ostin.
Mua ällöö kaupassa ne aivan karseen super tyhmän näköset ballerina kengät,ne on niin kamalat,mut makunsa kullakin.

Mut nyt suihkuun!


Ostoksille

Kohta ois töihin meno edessä :/ Oon yön nukkunu suhteellisen hyvin ja päänsärynkin sain pois illan aikana.Päivällä ois tarkotus mennä kaupungista ostamaan mulle jokunlainen takki,mulla kun ei oikein ole mitään kevät takkia,löytyy kyl kaikenmaailman muut takit.



Öitä tulee =)

Ihanaa,mein uusi osastonhoitaja oli sanonu että nyt alkaa menee yövuorot tasan niiden kesken jotka niitä haluaa tehdä =D Odotan innolla seuraavaa listaa tai sitä kun ne menee tollee uudella tavalla. Kohta painamaan töitä taas niskalimassa :/ Mut rahaa tarvii niin mentävä.


Kääks!

Kävin sit työterveydes antamas yhden näytteen ja se täti siellä sanokin että mulle pitäs tehdä ihan normi terveystarkastus,olin että mitä häh?! Mulle vuos sitte teki lekuri tarkastuksen ja nyt taas sellanen edessä,mut toi onkin eri juttu kun lekurin tekemänä,huoh! Kammolla odotan kun ne verikokeet otetaan ja sieltä varmaan löytyy miljoona sairautta,huh :/ Pelkään kamalast et mulla on diabetes,mut hoitsu täti sano että kun olen vasta niin nuori niin se voidaan kyllä hoitaa hyvin. Juups,mutta kohta suuntaan nokan kohti duunipaikkaa.


Kaikkea sitä kans

Mua vituttaa nyt aika paljon,piti ne täydelliset naiset katsoa eilen,mut menin sit nukahtaa sohvalle ja heräsin kun kello oli jotaa 23.55 :/ Ei hemmetti mua vitutti siin vaihees..Tänää ois iltavuoroon meno,ihanaa päästä ihmisten ilmoille täältä neljän seinän sisältä.Palkkakin tuli tänään oli ihan kivasti mennyt laskuihin :/ Nyt pitäs ainakin 280€ säästää et saan oman osuuteni himoksesta maksettua,tai 100e mulla on jo säästötilillä.


Liikaako unta

Nukuin sitten 10h yöunet :D Hyvin nukutti,ai että.Kissa kehräs vieressä ja sekin nukkuin nuo 10h yöunet,tosin se heräs ja pomppas vierestä pois kun aamulehden jakaja toi postin :) Sit taas takas nukkuu mamman viereen <3 Nyt mietin tässä että mitähän sitä tekis,kaveri pyys kaupungille sen kanssa ja varmaan olenkin menossa jos nyt ei muuta ilmene..Apteekkiin pitäs kyllä mennä,mut jos menis vasta huomenna,samalla kun käy yhdessä paikassa.