Blogi

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2008.

Unia maailma

Vasta joku aika sitten näin unta että synnytin oman vauvan,nooh nyt viime yönä näin unta että menin naimisiin :D Sen mä muistan kun iskä talutti mua alttarille ja se min mies oli siel vastassa sit..Sit meil oli ihan sika kivat jatko bileet :D Kohta tietty tuun raskaaks ja sit mua kositaan :D



Leivoin..

Jopas on ollut päivä,huh!
Töiden jälkeen ajelin sotkaan hakemaan lipastoa makkariin ja sainkin sen samantien mukaan,tosin tällä hetkellä se on mun autossa,en saa sit yksin tänne ylös raahattua. Sen jälkeen cittariin,eli perhe helvettiin ja sitten kotiin. Nooh himassa aloin tekemään kääretorttua ja se onnistukin ihan hyvin.No mutta sitten sen innostus nousi ja tein tiikerikakun :D Jonkun ois pitäny olla todistamassa kun mie leivon,en harrastele sellasta paljon koskaan..Mutta jos minut nyt joku mukava mies kainaloonsa kaappaa niin pitäähän sitä sitten osata sille jotain leipoa :) Eikös tie miehen sydämeen käy vatsan kautta?! ;)Äsken katoin maajussille morsian ohjelmaa ja hitto sentäs siin oli vanhoja ne kaikki osallistujat,tai no se ape oli ihan yli komee hottis,nam nam :P Mut mie en tykkää possuista kun ne haisee pahalle.




Suututtaa

City on siitä hyvä paikka että täällä saa rauhassa puhua paskaa työkavereista joista ei pidä ja vaikka pomostakin.Tänään nimittäin meinasin ja ois mieli tehny ottaa lopputili,vittu kun ei kiinnosta pätkääkään,onneks asiat saa puhumalla johonkin malliin..Mä en enää pidä meidän uudesta oh:sta,se on ihan kusipää,samoin jotkut työntekijätki mein paikassa on täysiä mulkkuja.Paskaa puhuu selän takana minkä ehtii..Helvetti mä vedän sellasset kännit vkloppuna et oksat pois vaan,ja kiroon kaikki ilkeät työkaverit alimpaan helvettiin!! Nyt alan oikeest ettimään ihan jostaan muualta töitä,prkl! Huomenna tulee varmaan yhdeltä idiootti työkaverilta noottia yhdestä asiasta,nooh jos tulee ni sanon sille päin näköä et asia on hoidettu oh:n kanssa eikä se vitun asia sille kuulu........


Hassu törmäys

Kävin äsken viemässä kengät suutarille ja samalla kävin ihan huvikseen seppälässä,josta ei mukaan tarttunut mitään..Kävin apteekissa ja törmäsin samalla mun vanhaan opettajaan,se alko kyselee jotaa et ku ollaa joskus koulus kuvattu sellanen opetusvideo et annanko luvan sitä käyttää,nooh se sano et kun näyn vaan takaapäin siinä videossa niin sanoin et käyttäköön pois vaan :D Se oli yks mukavimmistä opettajista sitten kouluaikojen,tosin se vähän huusi kyllä välillä,mut kiva se oli.



ostoksia

Kohta pitäs ottaa imuri esiin ja vähän imuroida kun yks kaveri tulee synde kahville mulle :) Täällä ois vähän pölyä ja kaikkea likaa lattialla. Palo rahaa taas kun meni kauppaan,eka piti ostaa bensaa autoon,sit kaikkia leivonta tarpeita kun perjantaina pitäs leipoa jotaa kun on noita "ihania" sukulaisia tulossa lauantaina kylään.Sit piti ostaa uudet kengät duuniin kun nuo vanhat otti ja halkes :// Kamalan kalliita noi työkengät on. Meinasin eka et ostan sellasset kivat crocsit,mut sit mie päätin et en kyllä osta kun kaikilla on sellasset,mulle riittää kun kopiot niistä kengistä on himassa joilla vie roskia,heh :)