Blogi

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2008.
Seuraava

Töihin menossa

Yö meni hyvin nopeasti ja nukkuessa kuin tukki..Kohta minä jo raahaudun töihin,koska oon mein toisella osastolla ja siellä vähän kiirettä pitää aamuisin.Juon vain aamukahvit nyt ja otan nuo antibiootit ja sitten lähden matkaan,jei jei! Leikkimään pitkillä valoilla ja välttelemään hirviä ja muita eläimiä.Palaan ehkä asiaan iltapäivällä.



Shoppailua

No nyt on sitten käyty Ikeassa,Jumbossa ja osittain Flamingossa shoppaamassa :) Ikeasta mukaan tarttui kaikkea pientä kivaa. Jumbosta löysin kengä,topin ja sitten flamingosta myös kengät. Arki ja biletys kengät :) Rahaa paloi paljon!



ei tehoa ei...

Minkä ihmeen takia,antibiootit ei oikein tunnu purevan tähän flunssaan,nenä on tukossa,korvat lukossa,kurkku kipeä edelleen..Tahtos vähä helpotusta tähän oloon.Mutta tänään menen ihmisten ilmoille kyllä,en jaksa olla vaan himassa.Kaveri tulee tänne päin käymään niin meen sen hakee ja sit johkii kahville <3



Otsikko

Mun flunssa alkaa parantua,ilmeisesti tähän ei ole muuta lääkettä kuin lepo. Odottelen ihan innoissani illan bb lähetystä,sillä talossa on huhujen mukaan yöllä harrasteltu seksiä xD Ooh,minäkin tahdon ehtaa munaa! ;)
Tahdon myös tatuoinnin,mutta pelkään siitä aiheutuvaa kipua niin perhanan paljon että en uskalla sitä mennä ottamaan.Oon todella kipu herkkä.



Kipu kuolee huutamalla

Joudumpa sitten menemään kohta lekuriin,korva särky ei helpota millään ja korvasta on tullut kellertävää eritettä yön aikana,yök! Voi olla että joudun olemaan tämän päivän poissa töistä,on veto aivan loppu :/ Onneksi meidän oh on itsekkin vähän flunssassa niin ymmärtää asian.Pitää nyt miettiä että olenko työkuntoinen vai en.Ei se oikein kiva ole mennä tartuttamaan tätä flunssaa vanhuksiin.

Seuraava