Blogi

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2009.




Tylsää

Siis mä en jaksa olla enää saikulla,alkaa niin potuttaa koko juttu et huh. Tylsää kun on koko aika,pitäs kehitellä jotaa kivaa tekemistä.Nooh nyt iltasella on ainakin ohjelmaa kun meen ratsimaan,toivotaan et käsi ei nyt siitä kipeydy uudestaan.


Heipäti hei

En oo vissiin hetkeen tänne kirjottanutkaan.No ei tässä kummempia ole tapahtunut,mitä nyt lauantaina löysin jonkun ihanan miehen <3 Ollaan tossa viestitelty ja nyt pitäs treffaa joku pv :) Mullahan ei ole kuin aikaa kun oon saikulla tän käden takia.Oon vielä mein porukoilla mut kuhan nyt pääsen eka kattoo kummityttöä niin sit lähen takas omaan kotiin ja omaan rauhaan.Mulla on ollu aamu neljästä asti ihan kamala olo,kuvottava,enkä oo saanu nukuttuakaan kunnolla sen jälkeen.




Ne iki ihanat hevoset

Kyllä nuo hevoset on sitten joskus "ihania". Mentiin maastoilemaan,josta yleensä tykkään.No mulla oli alla sit sellanen Paavo niminen heppa,se on super kömpelö jaloistaan..Oltiin menty jonkun aikaa ja alettiin ravaamaan,no yks kaks Paavon jalat pettää ja se kaatuaa,kompastu kait kuoppaan.Mä sit mätkähdän siinä rytinässä alas myös,jotenkin mun vasen käsi meni siinä sit.Älkää pelästykö,ei ole murtunut tai ei ainakaan sille tunnu,mutta olkapää on super mega kipee nyt,auts! Buranaa ottanu nyt 2kpl ja kohta otan yöks tramalin.Töihin soitin et aamulla en sinne mene,en todellakaan pysty täl kädel nostelee asukkaita tai mitään..Joskus tuntuu et viddu mun tekis niin mieli lopettaa koko harrastus,mut sit joku pieni olio mun sisällä sanoo että ei kannata lopettaa..Rohkeesti vaan takas selkään.


Siivoilua.

Jesh,sain vihdoinkin jostain inspiksen alkaa siivoamaan :) Nyt olis enää vessa siivottavana ja sit koti on puhdas,tuoksuukin ihan puhtaalle ja raikkaalle.Tuli samalla hyöty liikuntaa kun siivosin =) Illalla sit ratsastamaan,nyt syömään jotakin :)