Blogi

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2009.
Seuraava

Mie vaan oon niin rakastunu etten jaksa tänne kamalasti kaikkea kirjoitella.Viikonloppu meni aika lailla miehen kainalossa,kävin kotona vaan ruokkimassa kissan ja taas takas miehen luo <3 Ollaanhan me jotaa kuukausi jo oltu yhdessä,se oli niin kun rakkautta ensi silmäyksellä,ai jai ;)



Aina ei jaksa

En ole tainnu muutamiseen päivään tänne kirjoitellakkaan,eipä ole oikein asiaa ollut,on muutakin elämää nykysin kuin city!

Mun selkä on taas vaihteeksi kipeä,auts tai no vasemmalta puolelta se on kipiä,eilen kävin röntgenissä mut eipä niis kuvissa kai ollu mitää ku ei se lekuri mulle ole soitellu.



Paluu arkeen..

Jos voisin niin vajoaisin hyvin syvälle maan alle.
Ei mene nyt ihan niin hyvin taas,loma loppu ja töihin ois mentävä tänään. Mua nolottaa niin kamalasti mun viikonlopun kännisekoilu et huh. Pakko yrittää unohtaa se ja alkaa vaan elämään taas normisti.
Mulla alkais työt yhdeltä,mut en mene yhdeksi töihin,on vähän menoja tässä sitä ennen. Menen kun ehdin,ne onneks töissä tietää että mä menen vähän myöhemmin töihin.


Kuhan nyt mietin

Kävin äsken miettiin et onks tää mein nykynuoriso seonnu jotenkii,yhä nuoremmat tekee lapsia,siis tyyliin sellasset 16-17vuotiaat,luulis et siin vaihees maailma alkaa kiinnostaa enemmän. Ite oon ainakin saanu elää hyvän nuoruuden ja nauttinu siitä,ei ois tullu mieleenkään sillo 17vuotiaana et hankimpa lapsen,juu ei kiitti. Nyt on tietenkin tilanne ihan toinen,nyt sais tulla kyl jo muksu,ihan valmis siihen. Mut sit toisaalta taas on ihan kiva mennä vielä ja tulla miten huvittaa,eikä tarvi kantaa vastuuta muusta kun omasta elämästä. No joo,mietimpä mie nyt taas kaikenlaista. Mutta jos nyt alkas pohtii tätä päivää ja koittas päättää et meniskö lenkille vai ei..


Ei otsikkoa

Kyllä se näin on vaan munkin myönnettävä että parisuhteessa eläminen onkin ihan mukavaa.Mulla on ainakin aluksi vaikeuksia nukkua toisen luona,mut viime yönä huomasin että hei mie osaan nukkua täällä jo. Vitsi mie niin tykkään siitä ihmisestä ja siitä kun saan olla sen lähellä. Mutta kyllä sit omaa aikaakin kaipaa ja tää ilta on omistettu mun omalle ajalle.


Että näin

Pitää se teidän iloksi joskus kirjoitella tännekkin jotain :) Eilinen työhaastattelu ei mennyt mun osalta hyvin,meni penkinalle,että silleen..
Ratsastus tunti taas meni niin nappiin kuin olla ja osaa.
Murusella olin sitten yötä lopuksi <3 Ihana nukkua toisen vieressä,ai että.Ja saada hyvää seksiä,nams :P

Äsken mulle iski siivousvimma,siivosin koko kämpän melkein.Makkari nyt jäi mut sen siivoan huomenna.Pesin jopa lattiatkin. Mua niin vituttaa kun nuo tv:n antenni pistorasia on vaan yhdellä seinällä eikä olkkaris saa vaihdettua järjestystä,mikä neuvoksi mun ongelmaan,tahtos sohvan toiselle seinälle..


Ohjelmaa on

Kohta lähen sinne työterveys lääkärille :/ Saas nähä mitä se sanoo ja keksii tähän mun unettomuuteen..Nyt oon enemmänkin alkanu heräilee yöllä,et nukun sellassia ihme pätkiä vaan.

Iltapäivällä on se työhaastattelu,kuhan nyt ainakin meen haastatteluun mut oon miettiny et jos ne ottas mut sinne töihin niin en kyl varmaan mene..Se on yksityinen paikka niin siellä on aika monia ongelmia jotka mua huolestuttaa.

Illalla sitten tuttuun tapaan ratsastamaan <3


Loma

Oon lomalla,jei =) Ihan kivaa tää on,mut tänääki heräsin jo 9 ylös,kerrankin kun sais vaan nukkua kukkua..Nyt meinaan lähteä piristämään itseäni tuonne raikkaaseen pakkasilmaan,eli siis suunnata lenkille.

Seuraava