Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2009.
Seuraava

Uninappi  1

Sain eilen lääkäriltä Tenox 20mg:sia että saisin edes vähän paremmin nukuttua kun menen illasta aamuun töihin,ei ne nyt kummosempia nappeja ole kun ei mua pahemmin yöllä nukuttanu tai sit ne ei vaan heti tehoa.Noh ne nyt onkin vaan tilapäiseen käyttöön eli jos meen illasta aamuun niin voin sillo ihan hyvin ottaa sellassen.



Perjantai  1

Mulla on tänään mitä ilmeisemmin koti perjantai..Isäntä on saunomassa ja juomassa sen pojan kummin kanssa,kummi on siis mies puolinen ihan.Antaa toisen viettää hauska ilta nyt siellä :) Mie otan olutta ihan vaan tässä kotona,ellen nyt saa yks kaks puhelua että nyt baariin,mutta en usko sellaista saavan.Halvemmaksi tulee ottaa kotona.Tuolla on vielä sellasset 8 olutta jäljellä että kyllä mä ne saan tässä menemään ihan hyvin.
Oon tänään ollut ihan hyvällä tuulella aamuisista uutisista huolimatta,todella rakas ja tärkeä kaverini kertoi tänään että on menettänyt alku viikosta veljensä,ihan kamalaa :/ Tunsin/tiesin kuitenkin tän kaverini veljen. Se että miksi juuri minä nyt olen hyvällä tuulella on se että sain ihan hyvää seksiä yöllä ja aamulla :P Mikäs sen parempaa voi ollakkaan,onhan toi min mies tollanen aika renttu mut niin ihana silti,en voi olla tykkäämättä siitä.Tekis mieli sille sano että alan pikku hiljaa olemaan rakastumaan päin siihen,mutta kun mulle ton asian ilmaiseminen on aika hankalaa nykyisin.Noh se siitä,alan jatkamaan oluen ottoa! =)


Hullu koira  1

Eilen tapasin sattumalta koiran joka on otettu venäjältä,ollut siellä katukoirana ja voin sanoa että se jos joku oli aivan kamala rakki,siis haukku kun mikäkin ja hyvä et lähelle uskalsi mennä.En nyt tarkota tätä millään pahalla,kun itse olen koira ihminen henkeen ja vereen,mut toi koira oli niin kamala et huh..Onhan se kiva et ihmiset ottaa koiria jostaa kadulta ja tuo niit tänne suomeen mut jotaa rajaa,opettas piskinsä sit olemaan kunnolla..Ihan täys kahjo koira oli! Mun mies sano et jos tollanen sille kävis uhoaa niin silt koiralt kyl henki lähtis sen jälkeen,siinä kohtaa kyl vähän olin koiran puolella enkä mun miehen..



Ärsyttää  1

On se niin ihanaa kun välillä menee hermot totaalisesti,argh! Mulla palo tänään hihat mein oh:n kanssa ihan totaalisesti..Kerroin että yövuorot sopis mulle oikein hyvin niin ei ottanu asiaa kuuleviin korviinsa ja sit sanoin ihan suoraan että vaihdan työpaikkaa heti kun mahdollista niin siihenkään se ämmä ei reagoinut mitenkään..Pitäs hankkia sellanen woodoo nukke jota aina pistellä kun kyseinen ihminen alkaa ärsyttää tai saiskohan sen päälle muuten vaan kirouksen..


Sunnuntai  1

Hmm..Jos mamma lihoo niin kissa laihtuu ;) Aloin tänää kattoo et hitto onks toi mun kissa laihtunu,se on kyllä niin nirso tuon ruoan suhteen että ei mikään ihme jos on laihtunu kun ei kelpaa mikään.

Huomenna töihin,2vk saikkua takana ja aamuvuoro odottaa aamulla.Ei vois vähempää kyl kiinnostaa,nooh tänää käyn ajoissa nukkuu niin herään sit tosi pirtsakkana aamulla.

Nyt ois mentävä tiskaa ja lähettävä viemää roskat,sit jos laittas tolle kissalle ohraa kasvaa :)


Seuraava