Blogi

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2009.
Seuraava

Vapaata vietellessä  1

Meneekin mukavasti tuo pääsiäinen töissä,to-su ollaan töissä ja sitten se maanantai onkin vapaata :) Nyt ollu 2päivää tässä vapaata ja ihan rennosti vaan olen ottanut,eilen vähän siivosin ja ulkoilin.Äsken sain kaalilaatikon uuniin laitettua ja pyykitkin on koneessa.Illalla onkin sitten vuorossa ratsastus tunti :) Ihana kevät ilma muuten ulkona! =)


Etukäteis pääsiäinen  1

Mä olen pääsiäisen töissä,joten mä otan tänään vähän vinettoa,mulla on siis 2vapaa päivää edessä =) Juuri liedellä porisee kanakeitto,työkaveri kehui sitä hyväksi ja oli pakko kokeilla,voi se ollakkin tosi hyvää,ainakin tuoksu on hyvä :P Kävin tossa töiden jälkeen kirppiksellä,löysin tallille pari takkia jota lähdinkin etsimään,sellassia käytettyjä halpoja jotka menee siellä eikä haittaa vaikka kuinka sonnassa ja karvoissa ois ja joskus jopa kuolassa tai hiessä ;)


kaikkea  1

Mä haluun ja tarviin miehen,ihan totta! Sellassen jonka vieressä voi nukkua ja harrastaa hyvää seksiä sen kanssa ;) Nooh ei muuta kun metsästämään sellasta!

Mä vietin tossa eilisen päivän porukoilla,kävin kattomassa kummityttöä <3 Oi että se oli taas kasvanu,iso tyttö jö :) Nyt sitten tässä kotona innostuin leipomaan sämpylöitä,nams :P



Seuraava