Blogi

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2009.

Pakkailua  1

Oon vähän tässä jo pakkaillu kamoja huomista reissua varten,vielä jotakin lisää niin sitten ois kaikki valmista:) Kauhea määrä kamaa mukaan vaan,mut toisaalta ku mennää tänä vuonna ihan omilla autoilla tai mä en kyl aja mut silti niin uskaltaa tavartaa ottaa mukaan,ei tarvi kantaa niitä.Kohta mä hyppään autoon ja lähen viemään Nemoa hoitoon,ikävä tota pikkusta tuleepi kyl <3 No mutta eikös se pieni ero aina syvennä suhdetta ;)


Synkkää  1

Miks pitää olla näin synkkiä päiviä?! Jotenkin ihan ahdistaa taas vaan ja nukuttaa..Must on tullu sellanen et nukkuisin aamulla pitkään ja yöllä kukkuisin pitkään :D Kohta pitäs vaihtaa vaatteet ja suunnata tallille,ihanaa <3 Saa tunnin olla ajattelematta mitään. Huomenna pitää viedä Nemo juhannushoitoon ja pakata kamat valmiiks kun torstaina lähtää ajaa sinne Himokselle.


Asunto ahdistusta  1

Alkaa vaan tuntuu taas epätoivoselta tää oman asunnon ettiminen :( Käytii äsken kattomas paria asuntoa,noh olivat kaupungin entisiä vuokra-asuntoja eli niiden kunnon voi arvella.Oli ihan kamalas kunnossa et pitäs niin kun lattiasta kattoon uusia kaikki. Mulla kun on vaatimuksena että omassa asunnossa pitää olla se sauna :D Kerrostalo kämpät on siit paskoja et ei ole saunaa ja saunavuorot on ihan yli surkeasti.Jos ne on vaikka pe ja la iltana niin mitäs jos tällänen vuorotyöläinen onkin pe ja la illassa töissä,joo ei paljo saunota. Jotenkii vaa ahdistaa kun ei sitä asuntoa ala löytyy.






Lomaaaa,juomaaaa  1

Koskahan sitä pääsis ottaa kuppia,ei varmaan ihan vähään aikaan,ehkä ens sunnuntaina kun alkaa se kuuluisa 9pv:n loma. On mulla enemmänkin lomaa mut ne on vasta tuolla heinäkuun ihan lopussa. Tänää ois taas töihin mentävä ahkeroimaan,ei niin kun kiinnostas yhtään,mut saa ainakin muuta ajateltavaa kun sinne menee.Pomokin tulee lomalta huomenna :S Ois saanu olla viel pois ainakin viikon. Inhottava akka se onkin.


Isomummi  1

Isomummi on sairaalassa tosi huonossa kunnossa,ei jaksa enää kauan aikaa varmastikkaan.Oli kuulemma sen verran pirteämpi tänään että avas silmät mut ei muuten enää ole tässä maailmassa.Onhan sillä ikääkin jo 102v että lähetään siitä.Eli se on siis mun iskän mummo ja mulle isomummo. Yrittäny tehdä tässä kaikkea muuta ettei ajattele asiaa kamalasti,mut pakko nyt totutella ajatukseen että hän kohta nukkuu ikiuneen ja pääsee vaarin viereen lepäämään.Saan yhden suojelusenkelin lisää sitten <3


töissä  1

Vielä ois hetki oltava hereillä ja sitten pääsee kotio lämpösen peiton alle nukkumaan! Tänään voi nukkua vaikka koko päivän jos haluaa :D Puhelin vaa visusti kiinni ja zetaa!
On ollut aika hassua olla yövuorossa kun viimeeksi ollu vissii joskus öö puol vuotta sitten,hassu olo kun on valvonut ;P

Heij,onks kukaa cityläinen tulossa jussina himokselle? :D