Blogi

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2009.

Elämää ei sen enempää  1

Nyt on isomummi papan luona taivaan kodissa <3 Nyt tiedän että sillä on kaikki tosi hyvin! Meni hautajaiset hyvin,aika lopussa pienet itkut tuli kun kummi piti niin kauniin muistopuheen isomummista. Nyt on kyllä mun syytä tarttua tähän elämään ja oikeasti kunnostautua,mut en mä osaa kunnostautua ennen kun löydän sen miehen jostain,mä niin toivon että mun mummot ja vaarit sais kokea miltä tuntuu olla isomummeja ja isovaareja,et ne näkis mun jälkikasvun. Mun isä sano äitienpäivänä mulle ja mun äidille että vielä ensi vuonna isomummi näkee äitienpäivän,mutta ei se sitä nyt näekkään. Mut mä lupaan oikeesti nyt että mä alan vierailee omilla isovanhemmillani useammin,oonhan mä aina se niiden lellikki lapsenlapsi. Totta se on että nekin alkaa vanhenemaan eikä elä ikuisesti vaikka ne kaikki 4 onkin ihan kauheen meneviä,eläkkeelle kun pääsivät niin jo alko menomono vipattaa. Mutta nyt mä alan ottamaan sidua ja rentoudun!


Perjantai  1

Tää tyttö lähtee kohta tallille ja ratsastamaan =) Saispas jonkun kivan hepan alle ja menis tunti taas hyvin. Onkin aika vilkas päivä tiedossa,pitäs vähä pakata ja lähtä porukoille ku huomenna on ne hautajaiset.Sit jos sitä illalla menis kattoo kaverin koiraa,sillä on sellanen ihana pieni pentu :)



Saikkua  1

En menny tänään töihin,hain saikkua :/ Mua masentaa ja ahdistaa aika paljon. Vaihdoin mä sänkyyn aamulla lakanat,imuroin ja pesi pari ikkunaa.Tossa joku aika sit tulin sauvakävelemästä ja nyt vaan hengaan ja mietin mitä teen vai teenkö mitään kun pää on umpi kipee.Varasin perjantaiks toisen ratsitunnin,jei :)


Että voi ketuttaa  1

Mä oon riekaleina ja kappaleina ! En vaan enää jaksa mitää,en mitään,masentaa ja ahdistaa. En tasan mee huomen pesee mummojen perseitä ku vittu oma mummo haudataa täl viikol,kiinnostus nolla mennä töihin.Sit mä vaan tiuskin ja oon pahal päällä koko aika.Mä nyt tiuskin jo teillekkin vaikka ei teistä kukaan ole tehnyt mitään,oon vaan omalla työlläni polttanu itteni loppuun.

Mä seison reunalla
Mä tahdon hukkua
Repii haavat niin et sattuu kunnolla
Mä tahdon tuntea taas
Johonkin uskoa
Polta mut ja synnytä mut uudestaan


Ahdistus  1

Mulla on kamala ahdistus,alkaa jo vähän pelottaa..Uskon että johtuu siitä kun lauantaina mein isomummu siunataan haudan lepoon.Mä tiedän että sillä on nyt hyvä olla ja kaikki hyvin ja mun mummokin sano että ei tarvi surra kun isomummi ite halus pois,mut jotenkin vaan ahdistaa,ehkä siinä vaiheessa kun todella näkee että arkku lasketaan maahan kaikki ahdistus loppuu. Onneksi tänään on ratsastustunti,saan pariks tunniks unohtaa kaiken!