Hajottaa...

  • -Maru-

Mä oon tässä viime aikoina miettinyt että onko jokaiselle oikeasti luotu se toinen puoli siis se oikea ihminen jonka kanssa jakaa surut ja murheet ja ilonaiheet. Musta tuntuu et en varmaa ikinä törmää sellasseen :/ Baariin kun lähdet niin siellä on vaan tyyppejä jotka haluu yhden illan juttuja..Tai ainakin täällä päin on just sellassia typeriä äijiä jotka vaan yhden asian perään. Mä tossa pari viikkoa sitten tapasin yhden miehen ja se on ihan mukava ja viihdyn kyl sen seurassa,mut ongelma on se että mitä tää kyseinen mies haluaa minusta vai haluaako mitää. Voin sanoa et meillä on sen kanssa tosi hauskaa yhdessä ja sillee. jotenki vaa hellyttävää olla sen kanssa,mut sillee edes vähä ois kiva tietää et mitä tää kundi haluaa musta. No jee hei perjantaina taiteiden yö ja sinnehän mä suuntaan erään ystäväni kanssa vähä juhlimaan <3 Johonkin baariloo pitäs mennä,varmaankin suuntana mikäs muukaan kuin Onnela :)

Kirjoitettaessa soi Ruoska-Pure minua

2 kommenttia

kulkurikisuli

16.8.2006 21:39

ensinnäkään, löytyykö se oikea välttämäti baarista????toisekseen, ehkä ei vielä kannata sitä surra noin nuorena. Se tulee jos on tullakseen, jossei tule niin elämä voi olla oikein ihanaa ilman miestäkin.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus