Woke Up Like This

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on kasvoille.

Uusi villitys: lunchtime peel  1

Kuva: yatcenko / Fotolia
Kuva: yatcenko / Fotolia

Maailma on vastannut kiireisten ihmisten hätähuutoon ja kehittänyt lyhyessä ajassa huomattavia tuloksia aikaansaavan kasvohoidon: lunchtime peel.

Jenkeissä huippusuosittu Lunchtime Peel on puolen tunnin happohoito eli kemiallinen kuorinta, joka on niin lyhyt ja hellävarainen, että sen voi tehdä ruokatunnin aikana, mutta niin tehokas, että se kannattaa tehdä. Hoito ei vaadi toipumisaikaa, eikä iho ole sen jälkeen näkyvästi ärtynyt - tai niin ainakin luvataan. Jokaisen iho reagoi kuitenkin eri tavoin, joten kaikkeen kannattaa varautua.

Lunchtime Peel -hoidossa ihoa kuoritaan miedoilla orgaanisilla hapoilla, joten ihossa saattaa tuntua pistelyä tai kirvelyä, joka hoidon lopussa neutraloidaan. Hoidon jälkeen iho saattaa punoittaa hiukan, ja joillakin saattaa esiintyä hilseilyä. Kaiken voi kuitenkin peittää meikillä, joten töihin voi kiiruhtaa heti hoidon jälkeen.

Happohoidon luvataan kirkastavan ihoa. Lisäksi se poistaa ja ehkäisee epäpuhtauksia ja tasoittaa ihon hienoja juonteita ja ryppyjä.

Testasimme DMK:n Lunchtime Peeliä. Hoito on hellävarainen ja varsin miellyttävä pienestä pistelystä huolimatta. Ihoa ei nypitä tai painella, sillä koko hoito tapahtuu aineita levittelemällä ja poistamalla. Koko prosessi on puolessa tunnissa ohi, ja vaikka kasvot punoittavat hoidon jälkeen hiukan, on iho selkeästi kirkkaampi ja puhtaampi, ja se tuntuu hyvin kosteutetulta ja ravitulta. Kasvoihin on pakko laittaa hiukan meikkiä, jos joutuu töissään kohtaamaan asiakkaita. Se on sääli, sillä iho tuntuu meikittömänä täysin virheettömältä. Olo on upea!

Kaikkein eniten tietysti kiinnostaa, mitä upea olo sitten maksaa. Hoito ei ole halvimmasta päästä, mutta tulokset ovat rohkaisevia. Puolen tunnin kuorinta maksaa DMK-kosmetologeilta 110 euroa.


Suosikkituote: Argan Care Organic Oil  1

Kosmetiikka on usein kallista, ja siksi monikäyttöiset tuotteet tulevat tarpeen. Sellaisia ovat öljyt, jotka käyvät hiusten ja kynsien hoitoon, ja sekä meikin poistoon että ihon kosteutukseen - niin kasvoille kuin vartalollekin. Yhden tuotteen monipuolisuus on myös matkustavalle mieleen, kun purnukoita ja tuubeja ei tarvitse pakata kilokaupalla.

Hajusteettomista hiustuotteistaan tunnetun suomalaisen Simin Argan Care- sarja on kehitetty pohjoismaisten hiusten rikastusta ja ravitsemista varten. Sarja uudistettiin tänä syksynä ja se on saanut tyylikkään, ylellisen ilmeen. Sarjan Organic Oil -öljy sisältää viittä arvokasta öljyä: argan-, chia-, macadamia-, monoi- ja kvinoa-siemenöljyt uudistavat ja kosteuttavat hiusta, ja ravitsevat myös ihoa. Ne sisältävät A-, E- ja B-vitamiineja, rasvahappoja ja antioksidantteja.

Öljyt kosteuttavat, pehmentävät ja ravitsevat sekä hiusta että ihoa. Öljyä kannattaa hieroa aamuin illoin muutama tippa iholle (samalla voi tehdä itselleen pienen kasvohieronnan) tai levittää vaikkapa naamioksi kuiviin, käsiteltyihin hiuksiin. Älä anna naamion vaikuttaa ensimmäisellä kerralla liian pitkään, vaan pidennä vaikutusaikaa vähitellen ja testaa, miten öljy toimii omissa hiuksissasi. Jos iho tuntuu öljyn levittämisen jälkeen liian öljyiseltä, painele liika rasva kasvopaperiin ja käytä öljyä seuraavalla kerralla vähemmän.

Argan Care Organic Oilissa on luksuksen tuntua pakkausta myöten. Musta, kullalla koristeltu pakkaus on kalliin näköinen ja tuntuinen, ja öljyn pipettiotin tuntuu sekin arvokkaalta - kallisarvoisella öljyllä kun ei kannata kuitenkaan läträtä. Öljy tuntuu iholla kosteuttavalta ja ravitsevalta - sekä etenkin riittoisalta: pari tippaakin riittää. Hiuksiin sillä saa upeaa kiiltoa ja kosteutta, ja hiukset saavat elinvoimaa ja pehmeyttä. Suosittelemme!

Argan Care Organic Oil, noin 50 € / 30ml.