Hajota ja hallitse

  • late_k

Ensin kaikki luulivat, että Terho, mutta niin vain Halla-aho. Sitten kaikki luulivat, Kari, mutta niin vain Aalto. Kaksi ääripäätä joiden uusia johtajia todella yhdistää se, että molemmat ovat taustaltaan koulukiusattuja ja johtavat nyt huipulla rintamia, jotka kumpikin tahoillaan tunnetaan suorastaan aggressiivisesta vastustamisesta.

Perussuomalaiset vastustavat maahanmuuttoa ja vihreät kaikkea muuta paitsi maahanmuuttoa. Kutsuvat itseään suvaitsevaisiksi, mutta eivät suvaitse kaikkiruokaisuutta kuin sellaisilla osa-alueilla, joilla ei ole mitään tekemistä sen ravintona käytettävän ruuan kanssa. Jos lehmät todella ovat suurimpia syyllisiä ilmaston lämpenemiseen, ne kaikki pitäisi hävittää, eikä siinä ajatuksessa olen sen enempää järkeä kuin yrityksessä saada kaksi litraa vettä yhden litran mittaan. Se tulvii yli ja tulviva vesi on vahingollista.

Pettyneet stadihipit eivät toistaiseksi ole hajottaneet eduskuntaryhmää ja puoluetta siksi, että johtoon pääsi landehippi samaan tapaan salaliitolla kuin Halla-aho. Salaisia keskusteluja äänilaatikon unohtamisesta Helsinkiin ja vaihtamiseksi, ettei kukaan osaisi epäillä sen olevan landelaisten aaltolaisten salaliitto stadin karilaisia vastaan, vaikka nousevien kannatuslukujen suurin syy taitaa olla tehtyjen koulutusleikkauksien vastustaminen, että jäisi rahaa käyttää alkoholin lisäksi myös huumeita ja syödä muutakin kuin kanamunia ja tonnikalaa, koska joillekin paatuneille ääriajattelijoille kumpikaan ei omien korvien välin mukaan sovi. Aito landehippi syö tasan sitä, mitä luonto antaa, vaikka se pitäisi itse nylkeä. Stadilaiset paskovat mieluummin housuun. Että ei tässä kovin valoisaa tulevaisuutta voi ennustaa sillekään traumasektorille. Maahanmuuton sijaan provosoidaan eläinten oikeuksia ja unohdetaan ihmiset ja evoluutio, joka teki meistä erilaisia ja erinäköisiä.

Erilaiset aivot, jotka nyt tappelevat keskenään vallasta, joka ei johda mihinkään, vaikka ajatella tahtoo. Kaukaa viisas on yleensä ujo, huolestunut ja epävarma, mikä väsyttää helposti ja voiton vie yliampuva uteliaisuus, joka kaikessa impulsiivisuudessaan johtaa pelkkään epäjärjestelmällisyyteen. Vaikka eihän mikään ole enää mustavalkoista, paitsi pingviinit, miekkavalaat ja pandat.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:28

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus