Bar Cón tuo pohjattomat brunssinsa Kallioon: Skumppaa niin paljon kuin napa vetää

Flemarin Bar Cón avaa ovensa syksyn aikana.

Bar Cónin espanjalaisesta kaaoksesta päästään nauttimaan pian myös Kalliossa.
Bar Cónin espanjalaisesta kaaoksesta päästään nauttimaan pian myös Kalliossa. Kuva: Bar Cón / We Group

Tarkkasilmäisimmät ovat jo huomanneet lupaavat ikkunateipit Fleminginkadun ja Franzeninkadun kulmassa. Kampin Korttelissa vajaan parin vuoden ajan toiminut espanjalaistyylinen tapasravintola Bar Cón on avaamassa sisarravintolan Kallioon syksyn aikana.

Ravintolassa on remontti täydessä vauhdissa, ja tarkka avauspäivä on vielä mysteeri ravintoloitsijoillekin.

“Ei voi muuta sanoa, kuin mañana, mañana”, We Groupin Anders Westerholm myhäilee.

Asuintalon kivijalassa sijaitsevan vanhan pankkitilan remontoiminen ravintolaksi vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä, mutta tavoitteena on saada baari auki syksyn mittaan.

Bar Cónista löytyy Pohjolan laajin valikoima vermutteja.
Bar Cónista löytyy Pohjolan laajin valikoima vermutteja. Kuva: Bar Cón / We Group

Flemarin Bar Cón luottaa Kampissa hyväksi havaittuun konseptiin. Tarjolla on tapastyylisiä jaettavia annoksia ja kattava juomavalikoima espanjalaisine erikoisuuksineen.

“Mehän aloitettiin ensin pintxot edellä, ja nyt me ollaan löydetty oma sielumme näistä Barcelonan tapaksista. Samoin juomapuoli on kehittynyt mukavasti, meillä on loistava cocktail-lista, espanjalaisia oluita ja viinejä sekä erikoisuutena Pohjolan laajin valikoima vermutteja.”

Viikonloppuisin bottomless brunch

Lounasaikaan ravintola viettää vielä siestaa, sillä Bar Cón heräilee vasta iltapäivisin ja houkuttelee kansaa after workeille. Viikonloppuisin tarjolla on legendaarinen bottomless brunch, jossa saa kympin lisähinnalla mielin määrin skumppaa.

“Siellä on cavaa tarjolla niin paljon kuin sitä ehtii nautiskella. Tämä sopii sellaisiin menevämpiin viikonloppuihin ja tulee varmasti olemaan tosi suosittu kaveriporukoiden keskuudessa. Emme ainakaan itse keksi vapaalla jalalla ollessamme hauskempaa tapaa viettää viikonloppua.”

Kaikin puolin luvassa on rentoa tunnelmaa ja “espanjalaista kaaosta”.

“Me tehdään todella intensiivisesti töitä sen eteen, että kun saadaan paikka vihdoin auki, niin siellä olisi todella aurinkoinen tunnelma. Olkoon talvi kuinka harmaa tahansa näin aurinkoisen kesän jälkeen, niin kyllä se lämmin tunnelma jatkuu läpi pimeän periodin.”

Bar Cón, Fleminginkatu 10

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi