Ei heikkohermoisille – Paskan palvelun illallinen on silkkaa v*ttuilua alusta loppuun

Mitä paskempi palvelu, sen parempi.

Paskan palvelun illallisilla kannattaa varautua yllätyksiin.
Paskan palvelun illallisilla kannattaa varautua yllätyksiin.

Muutama vuosi sitten Suomeen rantautuneet Paskan palvelun illalliset pitävät sisällään kolmen ruokalajin illallisen ja täyslaidallisen paskaa palvelua.

“Ruoka on hyvää, mutta palvelu on erittäin paskaa ja vittuilevaa. Olen monesti verrannut sitä impro stand uppiin, jossa koomikko kuittailee yleisölle”, näyttelijä Joonas Kääriäinen kuvailee.

Tarjoilijoina toimivat koulutetut ammattinäyttelijät, jotka palvelevat asiakkaita niin huonosti kuin suinkaan kykenevät ja vittuilevat minkä kerkiävät.

Väinö Kalliossa ja Ruplassa järjestettäville illallisille mahtuu kerrallaan 50–60 henkeä, joka takaa sen, että kaikkia ehditään huomioida tasapuolisesti.

“Ollaan viety tämä tosi henkilökohtaiselle tasolle ja pyrimme siihen, että jokainen asiakas saa henkilökohtaisesti huomiota.”

Illallinen pitää sisällään muutakin kuin kuittailua, ja asiakkaat saattavat joutua itsekin esiintymään. Ilta muotoutuu sen mukaan, millaista porukkaa on saapunut paikalle.

“Tutustutaan alkuun ihmisiin ja katsotaan kenestä lähtee mitäkin ja sitten kuittaillaan.”

Suosio yllätti järjestäjät

Kääriäinen kertoo tuoneensa konseptin Suomeen yhdessä Ruplan Johannes Laineen kanssa. Kaksikko törmäsi samantyyppiseen show’hun Las Vegasissa Dick’s Last Resort -ravintolassa.

“Siitä saatiin idea ja tuotiin se Suomeen. Ollaan kuitenkin muokattu sitä aika paljon, eikä se meidän juttu ole enää yhtään samanlainen kuin jenkkiversio.”

Suomalaiset ovat ottaneet paskan palvelun vastaan yllättävän hyvin. Loppuvuoden kattaukset alkavat olla pian jo täynnä, mutta syksylle ja keväälle on tulossa lisää päivämääriä.

Asiakkaat tietävät yleensä hyvin etukäteen, mihin ovat tulossa ja osaavat odottaa astetta erikoisempaa elämystä.

“Monet jo oikein kihisten odottavat, että mitähän ne mulle sanoo ja mitähän paskaa mulle tulee niskaan.”

Tarjoilijoille saa kuittailla takaisin

Vain muutaman kerran asiakas on vetänyt oikein kunnolla herneen nenäänsä.

"Yksi lähti kesken pois jo aivan alkuvaiheessa eikä jäänyt syömään oikeastaan mitään, mutta hänen seuralaisensa jäivät paikalle ja siitähän tuli valtavasti hupia, kun hänen kustannuksellaan naureskeltiin loppuilta.”

Kääriäinen muistuttaa, että tarjoilijoille saa antaa takaisin samalla mitalla. Homma toimii parhaiten, kun kaikki ovat leikissä mukana. Vaikka ilta on silkkaa vittuilua alusta loppuun, tunnelma kääntyy loppua kohden positiivisen puolelle.

“Tuntuu että se koko jengi on yhtä ja he ovat saaneet kokea hyvän illan, jossa kaikille on kuittailtu tasapuolisesti. Siitä tulee asiakkaille hyvä fiilis jollain oudolla tavalla.”

Paskan palvelun illallinen Ruplassa 15.8. Illallisia järjestetään myös Glo-hotellissa.

3 kommenttia

Heh heh

4.8.2018 23:43

Eikös tätä ole Suomessa jo ihan tarpeeksi? Jos menet ravintolaan, saat lähes poikkeuksetta tympeää ja nirppanokkaista palvelua.

Poikkeuksellisempaa taitaisi olla jos kerrankin järjestettäisiin Hyvän Palvelun Illalliset. Sellaiset jossa ammattinäyttelijät näyttelisivät hyviä, huomioonottavia ja kunnioittavia tarjoilijoita.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

VeHeee

10.4.2019 14:57

^haista vittu. T. Kikki the Mouse

gagiainen

20.12.2019 15:54

Pöö

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi