Hietalahteen nousee jättimäinen rantaterassi – keittiöstä vastaa Harri Syrjänen

Huhtikuussa avattavassa Hampton Bayssa on lähes 400 terassipaikkaa, joista puolet on lämmitettyjä ja katettuja.

Hampton Bayn keittiöstä vastaa Harri Syrjänen.

Helsingin Hietalahdenrantaan avautuu huhtikuun aikana uusi merellinen ravintola, jossa yhdistyvät ruokaravintola, baari sekä terassit.

Keittiöstä vastaa Harri Syrjänen, joka luottaa laadukkaisiin raaka-aineisiin.

”Valitse paras saatavilla oleva raaka-aine ja valmista se ilman turhaa kikkailua. Aidot maut ovat parasta, muuta ei tarvita – paitsi ruokiin sopiva viinivalikoima”, Syrjänen sanoo tiedotteessa.

Meren läheisyys näkyy myös ruokalistalla, mutta valikoimassa tulee olemaan myös erilaisia jaettavia annoksia, pihvejä sekä kasvisruokaa.

Hampton Bayssa ruokaa tarjoillaan myös terassille. Ruokaterassin lisäksi ravintolan yhteyteen avautuu 118-paikkainen Sun Deck -kattoterassi sekä 130-paikkainen Lonkerolaituri, jolta käsin voi seurata laivaliikennettä. Kaikkiaan terassipaikkoja tulee olemaan lähes 400, joista puolet on lämmitettyjä ja katettuja.

”Merellinen Helsinki on upea. Haluamme tarjota mahdollisuuden nauttia siitä viihtyisässä ympäristössä hyvien ruokien ja juomien kera”, sanoo ravintoloitsija Tuula Railonkoski.

Veneilysesongin aikaan ravintolaan pääsee myös veneellä. Talvisin Hampton Bay toimii tunnelmallisena ruokaravintolana.

Hampton Bay avataan huhtikuussa osoitteeseen Hietalahdenranta 6.

Suosittelemme