
Kirjoitus ja kilpailu ovat toteutettu yhteistyössä Pauligin kanssa.
Albertinkadulla vuoden alusta toimineessa ravintola Pompierissa tarjoillaan tätä nykyä viikonloppuisin brunssia!
Pompier – joka muuten tarkoittaa ranskaksi palomiestä – sijaitsee legendaarisen ravintola VPK:n tiloissa ja sen takana on sama jengi kuin Michelin-tähditetyn Postresinkin. 160-paikkainen ravintolasali huokuu 50-luvun henkeä lautasia ja peltisiä kahvikuppeja myöten, myös tilan vapaapalokuntalaistausta on vahvasti läsnä.

Kuvaa oma brunssisi ja upgreidaa kahvihetkesi
- Ota kuva omasta brunssihetkestäsi, vappuna ystävien kera Kaivarissa, kotona rakkaasi kanssa, tai vaikka lempiravintolassasi ja jaa se Instagramissa, tai Twitterissä tunnisteilla #cupsolobrunssi ja @pauligfi.
- Yksi kuva palkitaan Paulig Cupsolo Lattensia -uutuuslaitteella ja max. 10 hengen katetulla brunssilla omassa kodissa! Kilpailu on voimassa 28.4-15.5.2014.
- Lisätietoja kilpailun kampanjasivulta.
Keskelle ikkunatonta, mutta silti kauniin valoisaa salia katettuun noutopöytään tehdään kaikki eväät alusta alkaen itse. Viime viikonloppuna tarjolla oli itse leivottuja leipiä, juustoa, leikkeleitä, broilerinmaksapasteijaa, hummusta, katkarapu-guacamolea, marinoituja oliiveja ja vihanneksia, quinoa-, bulgur- ja pastasalaatteja, tomaatti-mozzarellasalaattia ja porkkanaraastetta.
Lämpöhauteesta löytyi munakokkelia, peruna-nakki-lihapullapaistosta, ylikypsää possunkylkeä ja kanavartaita sen seitsemän tilpehöörin kera – oli mm. mangosalsaa, romesco-kastiketta ja kurkkusalaattia. Ja jos vielä jälkiruoalle jäi tilaa, oli tarjolla makeannälkäisille suklaakakkua, raparperikiisseliä kermavaahdolla sekä hedelmiä ja juustoa.
Pompierin brunssille passaa piipahtaa ilman pöytävaraustakin – paitsi juhlapyhinä tai suuremman jengin kera. Brunssipöytä on katettu lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11.30-14.30 ja 22 eurolla saa sapuskan lisäksi suodatinkahvia, teetä ja tuoremehua. Aamupäivän upgreidaus kuoharilasillisella onnistuu muutaman euron lisähintaan.
Ravintola Pompier, Albertinkatu


