Fenniakorttelissa sijaitseva Onninepal on noussut Helsingin kehutuimpien ravintoloiden joukkoon.
Katso, missä pääset herkuttelemaan myös joulunpyhinä.
Ota uusi vuosi 2026 vastaan herkullisella illallisella tai brunssilla.
Suomalaisista mauista rakennettu pikkujoulumenu täydentyy tunnelmalla, joka avautuu kunnolla vasta paikan päällä koettuna.
Katso kaupungin parhaat brunssit ja illalliset itsenäisyyspäivälle 6.12.
Suomen kokkimaajoukkueen johtaja Katja Tuomainen laittoi oman fine dining -ravintolan pystyyn muutamassa kuukaudessa.
Malminkartanonhuippu, Herttoniemi ja Paloheinä saavat tulevina vuosina kaverikseen yhdeksät uudet portaat.
Suomalaisketju haluaa olla mukana norjalaisten kasvavassa lounastrendissä.
Korealaisella illallisella nautitaan pitkän kaavan mukaan.
Helsingin Kirkkokadulla sijaitsevaan Rodolfoon en ole aiemmin tullut päätyneeksi edes vahingossa, minkä...
Rafloista tuttu NoHo Partners ottaa suunnitellun keskuksen toiminnan haltuun tapahtumienkin osalta.
Konsepti hakee vielä muotoaan, kertoo Aihinen.
Uudistetusta Kaivopihasta toivotaan herättävän keskustaa eloon.
Pietarissa riittää nähtävää moneen makuun.
Miltä kuulostaisi ainoastaan kierrätystavaralle ja -materiaaleille omistettu kauppakeskus?
Hello Strangerin keittiömestari Tom Hudson oppi arvostamaan lähiruokaa jo lapsena.
Lahden SYÖ!-viikoillakin on mahdollista herkutella lihattoman lokakuun puitteissa monessa mestassa.
Intro Socialin keittiömestari Mikko Smolander arvostaa selkeitä makuja ilman turhia kikkailuja.
Roowin kahvipapuvalikoima vaihtuu tiuhaan tahtiin.
Uudistunut Finnjävel avaa ovensa Taidehallissa keittiömestari Ismo Sipeläisen johdolla.
Tampereen SYÖ!-viikoilta löytyy mukavasti myös kasvisannoksia.
Viinibistroa, vietnamilaista bistroa ja paljon muuta.
SYÖ!-viikoilta löytyy roppakaupalla houkuttelevia kasvisannoksia.
Vantaan ravintoloissa maistellaan muun muassa sushia, ramenia, thaimaalaista ja burgereita.
Sellon Chop Chop tuo SYÖ-viikoille maistiaisia kaukoidästä.
Turussa tapahtuu etenkin aasialaisten ravintoloiden sektorilla.