Taiteiden yö on täynnä herkkuja – tsekkaa ruoka- ja juomatarjonta

Älä vaella nälässä.

Kuva: Anu Pynnönen / Taiteiden yö

Taiteiden yössä ei tarvitse vaeltaa nälkäisenä. Monet yön tapahtumista pitävät sisällään myös ruoka- ja juomatarjoilua, ja löytyypä joukosta myös muutamia kokonaan ruoalle ja juomalle omistettuja sisältöjä.

Esimerkiksi Maako’s lippakioski tarjoilee Taiteiden yön juhlijoille salaatteja, sandwichejä ja muuta pientä purtavaa dj-musan tahtiin. 

Teurastamo Night Marketin alueelta löytyy laaja kattaus katuruokakojuja, joiden tarjonta pitää sisällään herkkuja aina perulaisesta ja japanilaisesta ruoasta pizzaan ja bbq-lihaan, grillimakkaraan ja paahdettuihin sirkkoihin.

Parhaillaan käynnissä oleva Art Goes Kapakka tuo taiteen nimensä mukaisesti myös ravintoloihin ja kapakoihin. Taiteiden yönä livemusiikista nautitaan syömisen ja juomisen lomassa ainakin Careliassa, Baccossa, Belgessä, Juttutuvassa, Lost in Helsingissä, Tislaamolla sekä Bryggerissä, jossa bailataan Bad Ass Brass Bandin tahtiin. 

Osana Art Goes Kapakan ohjelmaa järjestetään myös juomatastingeja. Taiteiden yönä Holiday Barissa tutustutaan ginin ihmeelliseen maailmaan Kyrö Distilling Companyn Gin Blending workshopissa

Viinien maisteluun perehdytään Krog Roban Viiniposti-akatemiassa, jossa Viinipostin viiniasiantuntija Liisa Huttu-Hiltunen johdattelee osallistujia italialaisten viinien maailmaan.

Tsekkaa myös Cityn toimituksen täsmätärpit Taiteiden yön tapahtumiin: 8 x menovinkki Taiteiden yöhön

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi