Tanner on yhdistelmä ravintolaa, levykauppaa ja hifi-musiikkibaaria

Kuudennen Linjan bilekompleksi täydentyy uudella ruokaravintolalla.

Elannon korttelista on kehkeytynyt laaja ravintolakeskittymä.
Elannon korttelista on kehkeytynyt laaja ravintolakeskittymä. Kuva: Tanner

Elannon historiallisen korttelin uusin avaus on ravintola Tanner, joka toimii kahvilana, ravintolana, hifi-musiikkibaarina ja levykauppana.

Tanner avaa ovensa arkiaamuisin puoli yhdeksältä aamiaisen ja erikoiskahvien merkeissä. Tarjolla on myös valikoima itse tehtyjä leivoksia, kakkuja ja juustoja. Lauantaisin aamiaista on tarjolla koko päivän.

Kasvispainotteinen lounasmenu keskittyy välimerelliseen keittiöön ja kotimaisiin raaka-aineisiin ja pitää sisällään runsaasti vegaanisia sekä gluteenittomia vaihtoehtoja. Pizzat ja pastat valmistetaan “Sörnäisten tyyliin” ja talon raskileipä syntyy pizzapohjien tapaan omassa leipomossa.

Tanner panostaa myös musiikkiin ja huippuluokan äänentoistoon. Iltaisin musiikista vastaavat paikalliset dj:t ja ulkomaiset vierailijat. Tannerista voi ostaa musiikkia myös kotiin, sillä ravintolassa toimii vinyylilevyihin keskittyvä levykauppa.

Ravintolaa pyörittävät muun muassa Kuudennen Linjan, Siltasen ja Kaiku-klubin perustaneet Tim Uskali ja Toni Rantanen sekä ravintola Ondan tiimi. Tilan sisustuksesta vastaa Erottaja Barin ja Ravintola Nollan sisustuksen suunnitellut Jukka Keskitalo.

Ravintola Tanner, Hämeentie 11

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi