Blogi

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2007.

Viikon paras ja jotain ihan muuta  5

Torstaina työkaverini oli säädellyt työkännykkäänsä ja testannut uusia asetuksia soittaen luuriin omasta privaattiluuristaan.

Perjantaiaamuna hän sitten töissä oli tapansa mukaan alkanut purkaa vastaamattomien puheluiden luetteloa. Luuri korvalla hän oli sitten tuijottanut omaa soivaa kännykkäänsä ja miettinyt että "ei voi vastata, kun on tämä toinen puhelu auki". Koska kukaan ei vastannut, oli hän napannut puhelun poikki ja ottanut oman puhelimensa ja soittanut numeroon, josta hänelle äsken soitettiin - kun työnumero vuorostaan hälyytti. Ensin työ, siten huvi. Oma luuri kiinni ja työpuhelin käteen ihan samaan aikaan, kun puhelu "sieltä jostain" katkesi.

Höh.

Muutama kerta saman toistoa ja perään mieletön mesoominen: Tää ei oo todellista! Joku varmaan pilailee nyt mun kanssa?!.. Kunnes työkaverini vihdoin tajusi soitelleensa itse itselleen puhelimesta toiseen.

Että näin meidän duunissa.

Sain tänään tekstiviestin, jossa luki Tuli kaihomieli, kun ohjelman lisäksi oli tuttu musiikki Veeteineen - tippa linssiin hyvine muistoineen sinusta ja siitä ajasta. Aika vain kulkee eteenpäin - onneksi kuitenkin. Vitsi, että tuli hyvä mieli. Parasta työssä ei ole tilipäivä, vaan se, että tietää tehneensä antaneensa itsestään muutakin kuin ulkokuorten.

Terveisiä sinne kotikonnuille (ja vähän muuallekin). Kello on 01:35 ja täällä kaikki hyvin.

PS. En käynyt saunassa, vaan läksin Coloradon kautta kotiin (miten 1500 m matkaan voikin mennä 3 h, enkä matkustanut edes bussilla?).


Terveisiä multa sulle  8

Rakas päiväkirja,

Anteeksi, etten ole viime aikoina paljolti kirjoitellut. On ollut vähän kiireitä sekä työ- että siviilipuolella.

Viikonloppu meni aika rauhallisissa merkeissä. Sain jopa kämpän kohtuu kuosiin, kun ennen iltavierailua otin imurin kohtalaisen kovia kokeneisiin käsiini ja nyin masiina pitkin neliöitä vajaan vartin. Hirveesti tulee 38 m2 alalla pölyä verrattuna sataan neliöön!

E-fantti voi hyvin, vaikkakin vihertää edelleen. Luulen, että se oppii ihan näillä hetkillä ensimmäiset sanansa. Virtanen sen sijaan ei taida oppia ikinä mitään. Se vaan mököttää nurkassa - suosio ei ole yhtä suuri kuin E-fantin ja Dräkönin (joka muuten kokeili jo kattoelämää, mutta palasi maanpinnalle halattavaksi).

Poreet on jälleen lämpimiä. Oli kuulemma ihan vaan pikkuvika.


Uuuh.. I feel alive!  4

Viimeiset viikot on menneet melkoisen hypetyksen merkeissä; lähinnä töissä, mutta silti äärimmäisen innostuksen ilmapiirissä. Uutta on kiva luoda.

Vaikka väsymys on tällä(kin) hetkellä aika valtaisa, olen joka tapauksessa tyytyväinen valintaani. Lahti on ottanut minut vastaan verrattain mukavasti ja ympäristökään ei vaikuta ihan mahdottomalta ;).

Nyt alkaa olla aika hellittää hieman ja katsoa pidemmälle tulevaan. Jotenkin tuntuu siltä, että olen juuri sillä tiellä, joka minua varten on suunniteltu. Valinta oli kuitenkin omani.

Istuin päivän koulutuksessa, jossa "luennoijana" oli erittäin korkealle arvostamani ihminen. Sain paljon ajattelemisen aihetta ja kotimatkalla tunsin, miten uudet ideat pommittivat harmaan kerroksen aivokuoreni pintaa...

Saa nähdä mitä tästä kaikesta vielä seuraa - optimismiani ei ihan vähällä taiteta. Olen elossa - vielä seuraavat 90 vuotta!

Halaan maailmaa :)