Classic Juustokakku

  • CatchMe

Testissä Classic Juustokakku tikkujäätelö (68 g / 100 ml) ***+

Jäätelön omalla nettisivulla kerrotaan, että herkussa on valkosuklaalla (30 %) kuorrutettua juustokakunmakuista kermajäätelöä, metsämarjakastiketta (5 %) ja kakun muruja (2 %).
Classic kuuluu Valiojäätelöiden suurperheeseen ja on siis tätä nykyä monikansallisen Nestlen (hakevat muuten edelleen ainakin nettisivujensa perusteella kesätyöntekijöitä Turenkiin ja Helsingin alueen jäätelökioskeihin) omistama tuotemerkki.

Classic Juustokakku -jäätelön kääre on aika perinteisen kullankeltainen. Kuvassa on jäätelöpuikko, joka on murrettu siten, että sisustan marjaraidat näkyvät. Kääreen voi hävittää polttamalla tai normaalin talousjätteen mukana.

Puisen, päistään ovaalin tikun otepäähän on poltettu teksti "Classic".

Classic Juustokakku on yhdistelmä kolmea makeaa herkkua, eli valkosuklaata, jäätelöä ja juustokakkua - ja lopputulos onkin sitten übermakea! Vaikka olen oikea herkkuperse, en pystyisi syömään kahta samanlaista peräkkäin. Ainakaan yhdellä istumalla.. Kovin usen...
Hyvää juustokakkuvalkosuklaajäde toki on, mutta luulen että aika monen suussa makeus lyö yli. Kaipaa seurakseen esim. espresson tai ainakin ison veden, jolla huuhtoa enin sokeri kurkusta alas!

Ravintosisältö / puikko

- Energiaa 1006 kJ /238 kcal
- Proteiinia 2,8 g
- Hiilihydraattia 23 g
- Rasvaa 14,9 g

Ravintosisältö / 100 g

- Energiaa 1480 kJ /350 kcal
- Proteiinia 4,1 g
- Hiilihydraattia 34 g
- Rasvaa 22 g

Valmistusaineet
Kerma, sokeri, kaakaovoi, täysmaitojauhe, tärkkelyssiirappi, maitoproteiini, vadelma, mansikka, mustikkamehu, karhunvadelma, puolukkamehu, kasvirasva, emulgointiaineet (soijalesitiini, E471, E476), sakeuttamisaineet (E401, E412, E440), vehnäjauho, inverttisokeri, suola, nostatusaineet (E503, E500), aromit (mm. vanilliini) ja happamuudensäätöaine (E330). Saattaa sisältää hivenen pähkinää ja kananmunaa. Suklaa sisältää kaakaovoin lisäksi muita kasvirasvoja.

8< - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Jätskiarvostelun pisteet 1-5

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:22

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus