Heräämisiä I

  • CatchMe

Jos naapurit ei herätä, niin keneen voi turvautua? Kenelle voi uskoa herättämisen vastuullisen tehtävän?

Minäpä kerron omakohtaisen kokemuksen tältä aamulta.

Kaikki alkoi eilen illalla, kun vetkuttelin jälleen nukkumaan menon kanssa. Tai en oikeastaan vetkutellut, vaan väsymyksen tila ei ennen vuoteeseen menoa ollut nukahtamiseen riittävä. Koska aamulla saisin lisäksi nukkua pitkään, viivytin vaaka-asentoon hakeutumista. Säätelin hyvissä ajoin molempien puhelinten herätykset puoli ysin tienoille, hoitelin iltapuuhia ja lopulta hakeuduin mörkötrion yläkertaan nukahtamaan ihanan väsyneenä.

Kaikki meni todennäköisesti hyvin ja rauhallisesti aina klo 05:10 saakka, jolloin oma puhelimeni soi. Eräs faking cityläinen soitti mut hereille ja jätti ihan vastaajaan viestin ku en vastannut puheluun. Kuunneltuani viestin vastaajasta ja ihmeteltyäni koko tapahtumaa hetken, puristin silmät kiinni ja yritin tavoittaa uudelleen unta.. kun puhelin piippasi tekstiviestiä! Siis takuuvarmasti samalla siunaamalla kun olin vaipumassa aamuhorrokseen. Luin viestin (soittajalta), mutta en viitsinyt vastata siihen, kun ajattelin sen johtavan viestikierteeseen.

Tilanne rauhottui, mutta enhän minä enää nukkunut. Köllöttelin vuoteessa silmät kiinni ja vertailin aikani kuluksi Euroopan Keskuspankin ja Yhdysvaltojen Keskuspankin korkoylijäämien viikoittaisia erotuksia prosentteina (v. 1988-2008).
Vähän ennen kahdeksaa luuriin pukkaa uutta faksia toiselta cityläiseltä! Eikä mitään varsinaista asiaa; kyseinen henkilö halusi vain ilmoittaa, että on löytänyt numeroni. Kostoksi jätti kuitenkin kertomatta keneltä viesti oli. Jännitykseltäni en enää voinut pysyä aloillani, vaan päätin vastata aamun ensimmäiseen (kertoa, että olin varmastikin väärä vastaanottaja), lähettää toisen numeron tiedusteluun (kiva ylläri :D) ja vastata lopulta toiseenkin viestiin.

(Aamun seuraava yhteydenotto oli verinen, mutta ei siitä tällä erää enempää.)

Mitä tästä opin? En taaskaan mitään. Ehkä kuitenkin muistan jatkossa laittaa puhelimen uniajaksi äänettömälle.

Kirjoitettaessa soi Maroon5 - Wake Up

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:55

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus