Herkut serkut ja Kärpät

  • CatchMe

klo 17:14

Posti toi tänään pinon vapaalippuja ja kun tarkistin otteluaikataulun, huomasin, että <3 Kärpät <3 tulee tänään raatelemaan pelikaanit kotikaukaloonsa. Esitin tyttökaverille kutsun ja pian lähdetään katsomaan, miten lahtelaiset ottaa turpaansa.

Kärppämatsista inspiroituneena soitin kotimatkalla oululaiselle serkku"pojalle". Juteltiin viimeksi joskus viime joulun tienoilla ja päivitettävää riitti molemmin puolin. Sanottiin jo pariin otteeseen "moi" ja jatkettiin peeässällä, kun jotain tärkeää meinasi unohtua. Sovittiin, että nähdään joskus, kun satun olemaan pohjoisessa samaan aikaan, kun serkku"poika", joka nyt oli työmatkalla Vantaalla, on kotonaan Oulussa.

Koska puhelusta tuli ihan kivat pössikset ja löytyi jälleen yhteinen nimittäjä, päätin samoilla fiiliksillä soittaa myös serkku"pojan" ISOveljelle Vantaalle. Säästeliäinä ihmisinä puhuttiin päällekkäin n. 18 minuuttia ja välillä naurettiin yhteiselle ajoitukselle ja samoille ajatuksille. ISOveli asuu Flamingon vieressä ja melkein nolotti todeta, että olen pyörinyt kulmilla useampaankin otteeseen.. Sovittiin, että menen seuraavalla Vantaan keikalla käymään kylässä.

Puhelun jälkeen hymyilytti vinosti. Ellen ihan väärin muista, niin samat sopimukset on tehty ennenkin. Kukaan ei vain ole liikahtanut minnekään. Nyt päätin pyhästi, että pidän kiinni noista sopimuksista ja ainakin ilmoitan olevani lähistöllä.

klo 22:45

Me voitettiin 7-1, vaikka eihän se mikään yllätys ollut. Hallissa oli oikein hyvä fiilis, jota ylläpitivät Etäkärpät. Upeasta showsta kiitos kaunis heille ja Lahti saa rauhassa jatkaa mököttämistään :D Henkilökohtaiseen fiilikseeni vaikutti myös takanani istunut mieshenkilö, jonka katseen tavoitin pari kertaa liikahdellessani paikalle ja pois siitä. Tuli jälleen testattua oma rajoittuneisuus, kun pitäisi tehdä itseään tykö.. Ensi kertaa varten harjoittelen repliikin jos toisenkin ;)

Ottelun jälkipuinti tapahtui erinomaisen ruuan merkeissä Santa Fé ravintolassa. Keskustelu ajautui kyllä varsin pian omiin uomiinsa ja pelaajien sukupuolta lukuun ottamatta taisi mennä melko ot:ksi.

Koin ajatusten vaihdon lomassa valaistumisen, jota on mieletön tarve prosessoida ja josta haluan kirjoittaa, mutta se on kokonaan jo toinen tarina.

εïз

3 kommenttia

Flash-Bang

22.11.2008 03:59

Oletko koskaan tajunnut kuinka vahva on naisen silmänisku miehelle? ;-)

^Ice Dice^

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

CatchMe

22.11.2008 09:08

...ee-en. Jo toinen "valaistuminen" vuorokauden sisään!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:53

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus