January the 2nd, 2009

  • CatchMe

Sisko lahti aamupuuron jalkeen yhdeksaksi duuniin ja minun piti keksia itselleni ohjelmaa kello viiteen saakka. Ihan jarkyttavan vaikeaa :D

How to become an English housewife, step #2
Puuhasteltuani aikani taloustoissa, eli purettuani kaasulieden osiin ja koottuani sen lashestulkoon samannakoiseksi, toimivaksi moopeliksi ja juotuani toisen amparillisen teeta vaihdoin jo tutuksi tulleen kotiasuni (villasukat, saarystimet.. papiljotit) kaupunkipukuun, hyppasin jalleen bussiin. Talla kertaa suuntasin paatepysakilta askeleeni hieman enemman oikeaan. Tuloksena valikoima alus- ja paallyspukeutumista ja Market Streetin hulinan hammastelya. Loysin aika ihanan levykaupan ja melkein jo shoppasin muutaman leffan ja musiikkiakin, kun muistin, etta sisko sanoi opastavansa minut Paratiisiin. Jatin vahan haikein mielin DVDt ja CDt hyllyihin, mutta sen verran tulevaan jo valmistauduin, etta nyt tiedan, mita ostan. Huomenna.

If the Earth dies, you die. If the human race dies, the Earth survives.
Olin juuri ajatellut palata kotiin, kun siskolta tuli kolmen maissa viesti, etta paasee toista aikaisemmin. Koska minulla oli huushollin ainoa avain, laksin samoin paluumatkalle (n. 13 min. bussilla). Paivan saaliin esittelyn ja kevyen myohaislounaan jalkeen kirjoittelin muutaman postikortin. Paatin siskolle suomani lepohetken noin puolen tunnin kuluttua ilmoittaen, etta tanaan on leffailta. Valikoimaan tutustuttuamme paatimme menna Odeoniin katsomaan IMAXina "The Day the Earth Stood Still". Leffa pohjautuu Harry Batesin v. 1940 julkaistuun novelliin "Farewell to the Master", jonka edellinen filmatisointi on vuodelta 1951. Klaatua esittava Keanu on aina yhta sopo (ei kuitenkaan Brucen veroinen) ja uudelleenfilmatisointi efekteineen toimi hienosti.

Kanantyylisia paloja (ja vahan muutakin) salaattipedilla
Alla oleva ohje on kahdelle nalkaiselle.
Puolisen desia balsamiviinietikkaa
Suunnilleen saman verran sokeria
Varttikilo kanantyylisia paloja
Reilu loraus auringonkukkaoljya
Lampaansalaattia tjt. (Engl. lamb's salad, Lat. pōmum)
Punajuurenlehtia
Lehtisalaattia
Iso paaryna
Pala Gorgonzolaa (n. 75 g)

Kyllasta balsamiviinietikka sokerilla ja keita kasaan siirapiksi. Ruskista kanantyyliset palat pienessa maarassa auringonkukkaoljya. Revi lehtisalaatti lautasille ja heittele mukaan lampaan salaatti ja punajuurenlehdet. Pilko paaryna suurinpiirtein saman kokoisiksi kuutioiksi, kuin mita kanantyyliset palat ovat ja asettele kuutiot lautasen reunaosille salaatin paalle. Murenna Gorgonzola paarynakuutioille ja rakenna kanantyylisista paloista kiva keko keskelle salaattia. Mausta salaatti jaahdytetylla balsamiviinietikkasiirapilla. Nauti hyvassa seurassa ja muista kehua kokkia :)

Ma puen nyt lisaa vaatetta paalle ja menen nukkumaan.

εïз maktub.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:51

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus