Keskusteltua

  • CatchMe

Tohveliolio kirjoitteli Cityn Suhteet -palstalla Sinkkuelämää ala Tohvis otsikon alla fiiliksistään kuukauden sinkkuilun jälkeen ja pohti mahtaako keväällä olla osuutta asiaan. Aloitus ei sinänsä koskettanut, mutta RAM13 nosti kommentissaan esille asian, joka pisti todella miettimään..

[LAINAUS RAM13]
Sun pitää antaa itsellesi tarpeeksi aikaa, jotta voit prosessoida tapahtuneet asiat ja siirtyä seuraaviin. Se monesti kestää kolmasosan päättyyneen suhteen pituudesta..
[/LAINAUS]

Kolmasosan - siis 33% (olen enemmän prosentti-ihminen xD). Edellinen parisuhteeni (P) kesti 118,5 kk. Sinkkuilua (S) on nyt takana 26,2 kk, joten vielä pitää odotella (T) *hmm..*
T=(P*0,33)-S -> T=(118,5*0,33)-26,2 -> T=12,9

Kolmetoista kuukautta. Sehän on ..aika kauan! Sanokaa nyt joku, että laskin väärin ja että on korkea aika pistää toimeksi.

Kirjoitettaessa soi Heather Nova - Maybe an Angel

6 kommenttia

avatar

2.5.2007 09:15

Jeesus mitä kuraa. Tollasia millään kaavoilla voi määritellä ja toki sen nyt jokainen omilla aivoillaan ajatteleva tietääkin. Sä nyt vaan halusit vähän nostaa asiaa esille varmaankin aikasi kuluksi? :)

Minä kun vielä pohdin tuossa aiemmin, että onko mulla oikeus uuteen suhteeseen vaikka edellisestä ei ole niin kovin kauaa ja yleensä mulla on mennyt aina melko kauan sinkkuna jos on suhde päättynyt ja tosiaankin totesin, että kai ihminen nyt saa tehdä mitä itse haluaa.

Todellakin sulla on korkea aika pistää toimeksi ja kellään ole nokan koputtamista siihen ja varsinkaan siihen, että kenen kanssa!!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

CatchMe

2.5.2007 09:34

avatar -- Myönnettäköön, että kirjoittelin merkinnän pienen hymynvireen karehtiessa suupielissä.. nuhakuumeyskässä lääkäriin pääsyä odotellessa kun ei muutakaan tekemistä ollut.

Mutta vakavasti.. Tiedän että on olemassa ihmisiä, jotka ajattelevat että eron jälkeen on ehdottomasti pidettävä tietyn mittainen toipumisaika. Itse kuulun koulukuntaan, jossa kolahtamisen seurauksena polvet notkahtaa ja "ei" kuuluu kiellettyjen sanojen listalle. Nautin enemmän läheisyydestä, huomioimisesta, kauniista sanoista ja sen yhden, tietyn ihmisen kaipuusta kuin itsellisestä sinkkuilusta.

Meillä molemmilla (ei, kun meillä kaikilla) on oikeus tehdä kuten sydän sanoo.

Tupla-J -- Säännöissä ei mainita mitään ikävän lakkaamisesta. Jos mainittaisiin ja asiasta saisi vielä takuun, voisin jopa harkita.. tai en sittenkään. Kaipuu ja pikku ikävä sulostuttavat arkea (varsinkin jos niihin on olemassa "lääke"). Näin se vain on.

Molemmille ISO, lämmin halaus =)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

2.5.2007 10:01

En usko moisiin kaavoihin, kyllä se on yksilöllistä milloin kukin on valmis uusiin seikkailuihin. Tuntuisi hirveän laskelmoivalta ajatella tuolla tavoin, että ihminen olisi valmis uuteen suhteeseen jonkun laskukaavan mukaan.
Toisaalta, joillekin tekisi varmasti hyvää joskus pysähtyä miettimään syntyjä syviä, eikä säntäillä suhteesta toiseen.
Kylläpäs sitä on ihmisen elosta tehty kamalan monimutkaista.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

CatchMe

2.5.2007 10:15

MR_EgO -- Olen sitä mieltä, että suhteesta selviämiseen tarvittava aika korreloi enemmänkin suhteen intensiivisyyteen ja laatuun, kuin sen kestoon eikä omalla fyysisellä iällä ole suurtakaan merkitystä.

Kerran olen eronnut lähes yhteisymmärryksessä ja kahdesti "lähtenyt" ovet paukkuen, vihasta kihisten. Aiemmin en ole paljoa ehtinyt eroa edes prosessoida, kun olen jo huomannut olevani imussa (liiankin nopeaa vai sittenkin minimaaliset vauriot?).

Nyt lähes 2,5 v itsekseni eläneenä voisin luonnehtia olotilaani rauhalliseksi. Ei ole pahemmin sosiaalisia- tai ympäristöpaineita (avec löytyy tarvittaessa vaikka häihin). Ilman seksiä voi olla viikkoja, kuukausia (vaikka joskus tuntikin tuntuu ikuisuudelta). Vuoteen en ole vielä ekakerran jälkeen yltänyt, mutta toisaalta "meillä ei lasketa".

Sua en halaa. Olisi liian rohkeaa ;).

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

CatchMe

2.5.2007 10:21

suojelusprkl -- Kirjoitit, että .. joillekin tekisi varmasti hyvää joskus pysähtyä miettimään .., ja allekirjoitan. Tässä kohtaa voin jopa pysähtyä katsomaan peiliin. Vaikka en varsinaisesti ole säntäillyt suhteesta toiseen, olisin voinut harkita hetken; astua askeleen kauemmaksi ja tuumia käsi poskella.. Mutta jokainen polkuani sivunnut ihminen on tuonut elämääni myös hyviä asioita - ainakin niin haluan ajatella.

Jos kaiken voisi ratkoa matemaattisilla yhtälöillä, kemian kaavoilla ja fysiikan laeilla, olisi elämä oikeastaan helpompaa kuin nyt, kun sydän sotkee suunnitelmia jatkuvasti. Onneksi on näin.

Hali :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:27

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus