Make my Day

  • CatchMe

05:45 Herätys.
Koska ylösnousemuksen aika on ennen kukonlaulua, olen valinnut silmien aukaisuun Scooteria. Toimii.

Perkolaattori käyntiin, pyykit koneeseen, suihku, kahvikuppi mukaan ja peilin ääreen oikomaan kuontalo (kiitos uudesta tukasta, Heli =D). Vaatteet päälle ja vähän väriä naamaan. Sähköposti ja ensimmäiset työpuhelut (.. suurinpiirtein tässä järjestyksessä).

07:45 Ulos ja sisään.
Matkalla bussipysäkille (oli roudattavaa, joten fillari sai jäädä) työpuhelu, bussissa tekstari. Kopsuttelu torin kulmalta väliaikaistoimistolle. Päivän tunnussana ja iso kahvi. Pöydänvalloitus.

08:20 Ensimmäinen hälytys.
Heti. Ja mä menen. Kaikki on kuitenkin OK, vaikka muuta väitettiin. Moikkaan ja aamuhymyilen sinisissä haalareissa kulkeville tutuille kasvoille. Takaisin toimistolle.

11:10 Toinen hälytys.
Jotain sentään. Liian iso auto, liian pieni aukko.. o'ou. Onneksi on mielikuvitusta ja kalustoa, joilla homma saadaan hanskaan. Hissi on silti jumissa kutosessa, eikä tavara kulje. Menee iltapäivään?

Ehdin melkein takaisin toimistolle, kun saan pyynnön tulla takaisin keskipisteeseen allekirjoittamaan sopimuksia. Käännös kannoilla, muutama ystävällinen lause vieraalla kielellä, nimi paperiin ja uudet 180'.

13:15 Syömään.
Pieni hengähdyshetki. Vaikka lupaan itselleni muuta, vastaan suupalojen välissä kysymyksiin aikatauluista, henkilöistä, syistä ja seurauksista. En uskalla edes arvioida päivän puhelujen määrää. Ellen itse soita, soittaa joku. Puhuessa kuulen, miten seuraava koputtaa. Outlook suoltaa uutta viestiä tuon tuostakin. Ihana kiire.

14:52 Haastattelu.
Tosi kiva tyttö. Haluan hänet ja hän suostuu tarjoukseeni. Hyvä. Oikein hyvä. Ohikulkeva nuorimies tuo ison kahvin ja puhuttelee pomonaiseksi allekirjoitusta pyytäessään.

15:30 Naisten kesken.
Vihersisustussuunnitelma vaikuttaa hyvältä. Valoja lisää - ja elävää tulta. Ainakin ulos. Paljon erivärisiä tyynyjä ja tummaa puuta. Raidalliset mukit ja ainakin 2 ltk kopiopaperia. Kuminauhoja ei saa unohtaa! Pitkähihaisiin nopeanvärinen painatus - yksinkertaisen tyylikäs.

18:59 Sähköpostia.
Illan viimeiset - 170 meiliä ja muutama tekstari. Tilanvaraus ja siirtolavan tarkistus. Onni on puolellani ja tulennielijäkin saatanee. Viimeistä puhelua ei olisi pitänyt soittaa.

19:50 Kotimatka.
Nurkan takana törmään tuttuihin kasvoihin. Päätetään käydä illallisella. Hyvää ja ihanan kallista :).

Olisin voinut kävellä, mutta villakangastakki ja sade eivät ole toimiva yhdistelmä. Eikä n. 32 kg olkalaukku (eniten painoarvoa lienee muistiinpanoilla), korkeakorkoiset saappaat ja 1000 m märkää mäkeä ylös ja alas.

21:45 Kotona.
Pyykit kuivumaan, iso lasi jääteetä ja vähän kirjaa surffailun ohella.

Tätä tää on - @theMoment.

Hali <3

3 kommenttia

ZOMQandBarbieQ

30.10.2007 23:05

BUSSI ? WAUUUU !

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

CatchMe

31.10.2007 08:52

Aakoo77 -- Jahas. Mun piti (lupasin ja vannoin) mennä nüX n. klo 23:30, mutta kas. Sininen loirusi jossain ihan muualla ja jäin nuolemaan näppejäni tuntikausiksi! Tein sitten vielä "vähän" töitä ja viimeinen tallennus näyttää olevan 03:02, jonka jälkeen selasin vielä n. 200 s. esitteen meiltä saat kaikkea, mitä et tiennyt toimistossasi/työpaikallasi tarvitsevasi.. ja sitten kello olikin öbaut 03:3?.

Eka herääminen 06:00, toinen joskus vartin päästä. Lopullinen n. 5 min. sitten =)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:12

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus