Mansikoita ja Musta Dahlia

  • CatchMe

Olen ollut nyt öbaut kolme viikkoa omituisessa flunssassa. Viimeisen viikon olen potenut kurkkukivusta, joka alkaa riivata aina iltaisin, viimeistään nukkumaan mennessä. Vasemmalla puolella nielussa tuntuu olevan kummallinen möhkäle, vaikka ei siellä oikeasti mitään ole.

Yritin eka päivinä lääkitä itseäni juomalla iltaisin hehtolitroittain kuumaa. Join kahvia, teetä, kaakaota, glögiä.. ja aloitin taas kierroksen alusta. Ei auttanut. Toissailtana otin pakkasesta sulamaan mansikoita ja mustaherkukoita, mutta kun en malttanut odottaa (ja mikroon en niitä laittaisi, vaikka sellainen olisikin), söin muutaman mansikan kohmeisena. Ja se auttoi! Olenhan kyllä tiennyt, että kylmä lievittää tulehdusta ja sen oireita, mutta jostain syystä ei tullut mieleenikään, että olisin hoitanut kurkkukipua jäällä.
Eilisillaksi varasin uuden satsin marjoja ja samoin tein tänään. Nyt tuntuu, että taidan kehittää itselleni jonkinasteisen addiktion näihin puolijäisiin herkkuihin. Ei ne ainakaan epäterveellisiä ole.

Katsoin äsken Musta Dahlia -nimisen trillerin. Täytyy sanoa, että oli aika mielenkiintoinen teos ja kuuluu leffoissa "katsotaan vielä uudelleen" kategoriaan ja todeta vielä, että ihmiset ovat aika omituisia..

Nyt vähän väsyttää. Huomenna on onneksi lyhyt työpäivä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:09

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus