Raportti

  • CatchMe

Denamiitti 8.9.2007

[KÄNNIÖRVELYSTEKSTI]
Korkkasin joskus kolmen maissa iltapäivällä edelleen vähän ehkämeiningissä, mutta tuumattuani hetken tein hyvän päätöksen. Muutin suunnitelmani lauantai-illan osalta ja lähdin tapaamaan muita citydeekuja Tokoinrantaan.

Vaikka tunnelmat olivat jo valmiiksi sekavat, älysin sentään pukea jotain lämmintä päälleni. Kaivelin kalliolaisen alivuokraisäntäni kaapista sen kaikkein nukkaisimman villapaidan ja yli-isot kirjoneuletumput. Matkalla kävin lähiSiwassa hakemassa reppuun eväät (eivät muuten siellä myy Lasolia). Saavuin paikalle melkein sopivaan aikaan todetakseni, että läsnä ei ollut ketään aiemmin tapaamaani citykasvoa. Tai saattoi olla - en ehkä muista (yhden uuden silmäparin muistan kyllä).

Sitten me juotiin. Jotkut tuli enemmän känniin kuin toiset ja huonoa oloakin nähtiin. Siellä rannassa jos tulee pissahätä, niin kannattaa mennä raput ylös ja pusikkoon - ei näy muuta kuin pää. Muista kääriä lahkeet ja varo kaniineja. Kiitos Tiuttikselle ja ZeMizzelle vessapaperista.

Me oltiin denailtu jo jonkin aikaa kun natiivit päättivät osallistua miittiin.. mutta ei siitä riemusta enempää.

[LAINAUS CatchMe]
.. Perse ja takareidet on kipeät, oletettavasti liian pitkästä risti-istuntarupeamasta (varmaan deekujen kansatauteja noi alaraajaongelmat). Kurkku tuntuu hassulta, mutta oletan sen johtuvan paljosta nauramisesta ja puhumisesta (sanaisen arkkuni saranat olivat vähän jumissa, kun alkuillasta kannella istui kaihomieli, mutta lähtihän se =D) pikemmin kuin Lasolin kurkkutorvea syövyttävästä vaikutuksesta ..
[/LAINAUS]

Alivuokraisännältäni lainaama lapanen ei kovin kauas lähtenyt, joten loppu hyvin, kaikki hyvin.. pitkät kalsarit ois silti saanu olla. Meinaa aivastuttaa.
[/KÄNNIÖRVELYSTEKSTI]

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:16

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus