Sattumaa ei ole

  • CatchMe

(Tarjolla tänään (ja todennäköisesti huomennakin))

Kaivelin esille 18.7.2008 avaamani keskustelun ja poimin sieltä "talteen" avauspuheenvuoroni - se kun tuli tuossa viikonvaihteessa mainittua. Tai oikeastaan se mainitseminen ei ollut se syy, vaan avauksen ajoitus suhteessa muihin tapahtumiin..

[LAINAUS CatchMe]
Näin äärimmäisen tylsän perjantai-illan (luultavimmin olen unohtanut koko ai.. asian aamuun mennessä) kunniaksi ajattelin viihdyttää itseäni (ja ehkä teitäkin) julkisilla kosintarituaaleilla. En todellakaan aio ryhtyä deitti-ilmoa väsäämään (eli sen suuntaiset kommentit voi suosiolla unohtaa) ja kun jotenkin tuntuu muutenkin luontevammalta keskustella asioista ryhmässä (ja asiat sujuvat näin huomattavasti nopeammin), niin ajattelin avata (punaviinin ja) aiheesta kevyen keskustelun.

Tarjolla on siis 40-vuotias, työssään viihtyvä, kohtalaisella ulkoisella olemuksella koristeltu sielu, joka kiihkeästi kaipaa ritarinsa syliin. Lapsiluku on täysi ja ainokainen maailmalla, joten aikaa, rakkautta ja substralia on jakaa yltäkylläisesti. Naamakuviakin löytyy, joten pelkkään sanalliseen selostukseen ei tarvitse tukeutua.

Ritarin vaatimuksina ovat mm. nivusväliä suurempi kapasiteetti korvien välissä ja jotakuinkin siedettävä ulkonäkö. Tärkeää on myös, että omaa sekä upseerin että herrasmiehen luonteenlaadun, eli käskeminen ja oven avaaminen sujuvat yrittämättä. Erittäin tärkeää on, että kyseinen mieshenkilö ei ole vielä menettänyt uskoaan vastakkaiseen sukupuoleen.

Jonoon, mars! (pihtarit ja tosikot voivat jonottaa toisaalla) Ja kysymyksiä kehiin. Vastaan rehellisesti ja lyhyesti tai lavertelen kierrellen ja kaarrellen. Punastuakin saatan ja kokonaan kieltäytyä vastaamasta.

PS. Sorry, Willisin Bruce. Mä en enää jaksa oottaa sun puhelua ja poistin sun numeron Nokiastani.
[/LAINAUS]

Ketjulla ei tietääkseni ollut asiaan mitään vaikutusta, mutta seuraavana päivänä (la 19.7.2008) tapasin ohi mennen ihmisen, joka alle viikossa pisti pääni sekaisin ja pitää sen sekaisin edelleen.

(merkinnän virallinen päiväys 19.10.2008)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:54

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus