spårajoulupikkulahja

  • CatchMe

Kerrankin on tehtävällä vaikeusastetta. Vielä on sentään muutama hetki aikaa keksiä jotain jämäkän yllättävää - ja ellen parempaa ideaa saa, saa joku käsin tehdyn lahjuksen, jonka ohjeen copy-pastesin keskusteluihinkin.

[LAINAUS CatchMe]
Tässois niinku tällanen askarteluohje, jonka löysin IHAN VAHINGOSSA, kun mietin spårapikkujoululahjaa:

Pringles-Pillu ®

Tarvikkeet :
- Pringles perunalastupurkki
- Kortsu (Yankee on paras)
- 8 kpl niitä leveitä kumilenkkejä
- Kuulakärkikynä
- Teippiä
- 4 kpl lyijykyniä
- Marmorikuula tai vastaava esine

Syö lastut ja heitä kansi helvettiin. (tai päinvastoin, et huomaa eroa) Tee kuulakärkikynällä snadeja reikiä putkiloon, suoria rivejä lähtien avoimesta puolesta pohjaa kohti 4 reikää per rivi, 2 cm välein. Yhteensä 16 kpl reikiä, kello 12, 3, 6, ja 9 kohdalle suuaukosta katsottuna.

Jätä avoimeen päähän teipin leveyden verran reiätöntä tilaa. Rekien koko tulee olla juuri sen kokoinen, että siitä saa pujotettua kumilenkin lävitse. Pujota kumilenkit rei'istä. Klo 12:sta klo 6:teen, ja klo 3:sta klo 9:sään.

Lukitse seuraavaksi kumilenkit paikoilleen pujottamalla lyijykynät purkin ulkopuolelle jäävien kumilenkkien silmukoihin. Lopullinen säätö tapahtuu myöhemmin. Tee seuraavaksi kuulakärkikynällä putkilon pohjaan keskelle pieni reikä. Kieritä kortsu täysin auki ja sujauta sen sisään marmorikuula tms. joka ei riko sitä. Pujota kortsu varovasti avoin pää edellä purkin pohjareiästä sisään niin, että kuula tms. jää purkin ulkopuolelle, pitäen sen paikoillaan.

Nyt pujota kortsu kumilenkkien muodostamien risteysten läpi, ja pingota se lopulta avoimen pään ympärille kalvoksi. Nyt kortsu on siis pohjasta kiinni ja pingottuneena toisen pään avoimen aukon ympärillä. Varmista kortsun pysyminen lieriön suulla teippaamalla se putkilon ympäri.

Nyt voit säätää "pillun" tiukkuuden leikkaamalla klo 3:n ja klo 6:den kumilenkkien silmukat auki ja sitomalla ne kynien ympärille haluamaasi tiukkuuteen. Jos reiät ovat sopivan kokoisia, niin putkilon pitäisi olla nyt kutakuinkin ilmatiivis. Jos haluat, voit tehdä siihen ylimääräisen reiän, jolla saat säädettyä sopivan vastapaineen.

Laite on valmis.

Voitele "pillu", tunge vaikka parivuoteen patjojen väliin ja raiskaa se.

Sanoudun irti kaikista mahdollisista laitteen, tai sen käyttöön liittyvistä riskeistä, kuten addiktiosta, avioerosta, mielentilatutkimuksesta, irtisanomisista, palovammoista, kohonneesta kolesterolista, sotilasarvon menettämisestä, tuki- ja liikuntaelinvammoista, yleisestä pahennuksesta, perintöosuuden menetyksestä, kavereiden katoamisista ja totaalisesta itsekunnioituksen menettämisestä.

P.S. Vaimot ja tyttöystävät, jotka valittavat seksin loppuneen partnerin Pringles-Pillun ® takia, voivat ottaa minuun yhteyttä!
[/LAINAUS]

Lisää valovoimaisia lahjaideoita käsityöihmisille löytyy Feelan ketjusta.

εïз

4 kommenttia

amelya

12.11.2008 22:46

Buahhahhahhahhahhahhahhahhahhahhahhahhahhaaaaa!!! Loistava lahjaidea kaikille city-uroille. :D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

CatchMe

12.11.2008 22:55

Täällä, kuule, tehdas on käynnissä ja spärdäri poikineen on ujutettu gummistrumpporeiden kuristukseen. Marmorikuulat loppui, joten (hyödynnettyäni Barcelonasta ostetut kiinalaiset stressipallot, käyttämättä laatikossa lojuvat geishakuulat ja jonkun, josta en tiedä mikä se on..) tein naapurin Datsuniin ruumiinavauksen ja "löysin" muutaman sopivanpainoisen teräspalleron.

Mulla on vaan yks ongelma. Mihin mä pistän kaikki noi Pringlesit?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

CatchMe

13.11.2008 08:05

Oletko varma, että ne voi turvallisesti hävittää biojätteiden mukana? Etten myöhempinä aikoina joudu teosta edesvastuuseen?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:53

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus