Toipumisia

  • CatchMe

Viime aikoina olen kohdannut melkoisia (ei, en vastoinkäymisiä) yllätyksiä, joista toipuminen etenee yksitellen, pikku hiljaa.

Keliolot

Säätila ja "ajokeli" yllättävät joka aamu uudelleen ja uudelleen. Alkaa vallan nyppiä. Tänään sirottelivat taas jotain soraa pitkin pyöräteitä etten pääse vaivatta etenemään kun yöllä satanut lumi taas (huomenna?) sulaa. Voisin kyllä seuraavaksi kokeilla rullaluistelua lumisella pyörätiellä. Viikonloppu on onneksi kaikkine "jumppinensa" muutenkin niin liikuttava, että ehkä pärjään ilman pitkää lenkkiä.

Tähän en voi vaikuttaa, mutta tiedän homman etenevän kuten aina ennenkin. Keli paranee kesään mennessä - ellei, kaivan sukset varastosta ja lähden juhannuksena hiihtelemään.

Hiukset

Kävelin eilen ystäväni kampaamoliikkeen ohi ja suureksi ihmeekseni näin hänet näyteikkunan läpi lorvailemassa keskellä päivää kahvimuki kädessä ja katselemassa aikakauslehteä samalla kun muut paiskivat hommia. Oli pakko puuttua tilanteeseen ja marssia sisälle.

En ehtinyt kampaa sanoa, kun istuin tuolissa kääriliinat ympärilläni ja sakset naksuivat niks-naks. Kaksikymmentä senttiä. Sinne jäivät pitkään kasvatellut kutrini, rastanpoikaset, varjellut villatupsut.. Kampaamon lattia peittyi tummanruskeaan hiusmereen ja minusta tuli ihan pikkutytön näköinen (no, ei ihan - melkein =D).

Tilanne normalisoituu vuoden loppuun mennessä.

Yskä

Heräsin aamuyöllä repivään yskään. Nukuin pari tuntia heräillen aina tuon tuosta ja lopulta nousin joskus varttia vaille kuusi. Löysin jääkaapista Codesan Comp -pullon lopun ja otin ohjeen mukaisen 10 ml annoksen. Ja se auttoi heti. Seuraava yskänkohtaus tuli vasta puoli tuntia sitten. Otin lääkkeen ja taas sama juttu. Suorastaan uskomatonta. Retkahdin. Minusta tuli addikti välittömästi.

Resepti on repussa ja vien sen uusittavaksi heti kun liikahdan keskustaan.

Ihon kaipuu

Herätit minussa kaipuun piirtää sormenpäällä niskakuopasta pitkän viivan pakaroiden väliin. Halun painaa lämpimät huulet alaselälle ja olla.

Parantumaton sairaus, joka etenee sykleittäin. Ei toiveita.

Kirjoitettaessa soi Akon feat. Snoop Dogg - I Wanna Love You

2 kommenttia

CatchMe

11.4.2007 22:42

Kiehtovat sanat (kuin seitinohuen silkkinauhan) kiedot kaulani ympärille. Sidot yhteen ja ripustat kulkusen, joka paljastaa jokaisen liikkeeni.

Pudotat pimeyden hunnun pääni ylle. Alistat alkukantaisimmille aisteille, joiden varaan edessäsi polvistun, painan pääni.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus